În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer ajunge față în față cu Suzan, adevărata lui mamă! Aflați ce detalii dureroase vor ieși la iveală și ce se va întâmpla cu cei patru frați!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2022, 11:31
Foto(7)

Noi momente dificile îi așteaptă pe cei patru frați sărmani din serialul Totul pentru familia mea, în episodul dramatic din seară această, de la ora 20:00.

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00 continuă să surprindă telespectatorii cu noi momente dramatice și situații pline de neprevăzut care vor impresiona și vor transmite mari emoții. Tânărul Ömer se apropie din ce în ce mai mult de familia lui reală și doar un pas îl desparte de a-și descoperi adevărată identitate.

În această seară, în serialul Totul pentru familia mea: Ömer ajunge față în față cu Suzan, adevărată lui mamă

În această seară, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru cei patru frați, Kadir, Omer, Asiye și Emel, deoarece vor ieși la iveală detalii neașteptate, care ar vor putea să le schimbe radical viața. Kadir îl va înfruntă pe Tolga, tânărul rebel care avusese recent o altercație cu Ömer, pentru a încerca să îl pună la punct și pentru a-l determina să își retragă plângerea lansată împotriva fratelui sau.

Însă lucrurile se vor precipită și cei doi se vor încăiera.

Pe de altă parte, Doruk își va lua inima în dinți și cu un curaj nebun va dezvălui în față tuturor colegilor săi faptul că este îndrăgostit de frumoasă Asiye, însă nu s-au afișat că un cuplu deoarece tânăra nu are încă încredere deplină în el. Vestea nu o va lăsa indiferentă pe Melisa, care îi va pune gând rău rivalei sale, Asiye și va continuă să îi facă viața un calvar.

Citește și: Cine este și câți ani are Yiğit Koçak, chipeșul actor care interpretează rolul Ömer în noul serialul turcesc, Totul pentru familia mea! Telespectatorii îl cunosc din producția Dragoste și secrete!

„Eu, Doruk Atakul, sunt îndrăgostit de Asiye. Dar încă nu suntem iubiți, fiindcă ea nu are încredere. Dar eu voi face tot posibilul că să-i câștig încrederea!”, va

spune Doruk în sala de cursuri.

Între timp, unchiul Orhan îi sugerează lui Kadir să nu îi dezvăluie fratelui sau, Omer, faptul că Suzan este adevărata lui mama. Însă conversație celor doi va fi ascultată de Sengul, care va rămâne șocată la aflarea uluitoarei vești despre adevărată identitate a lui Omer.

Calendar Ortodox 21 ianuarie 2023: Ce sărbătorește Biserica Ortodoxă sâmbătă? Rugăciunea pentru sănătate și vindecare 

Pe de altă parte, Kadir și Omer vor ajunge față în față cu Suzan, adevărată mamă a lui Omer, iar această va fi șocată să afle că cei patru frați locuiesc încă într-un coteț, în ciuda faptului că le oferise o suma considerabilă de bani pentru a se mută într-o locuința decentă. Cei doi frați vor fi uluiți să descopere acest detaliu, însă nu vor realiza pe moment că tot mătușa Sengul a fost cea care i-a privat de banii primiți.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies