În această seară, de la 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”. Akif Atakul va lua o decizie radicală cu privire la mariajul cu Nebahat, în timp ce Resul va încerca să se apropie din nou de Suzan

Author: Madalina Maftei
Akif Atakul vrea să pună punct mariajului cu Nebahat   Foto(4)

Akif Atakul vrea să pună punct mariajului cu Nebahat  

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Evenimente pline de suspans se vor derula în această seară, de la 20:00, într-un nou episod incitant din serialul fenomen ”Totul pentru familia mea”. Akif Atakul vrea să pună punct mariajului cu Nebahat și vrea să părăsească casa în care au locuit atâta amar de timp. În același timp, Resul va încerca să se apropie din nou de Suzan. 

Akif Atakul vrea să pună punct mariajului cu Nebahat  

Akif Atakul și Nebahat nu se mai înțeleg de multă vreme, însă au păstrat aparențele și au continuat să formeze un cuplu. Acum, bărbatul este mai hotărât ca niciodată să rupă această legătură, motiv pentru care își va face bagajele, totul sub privirile nedumerite ale soției lui.

Șansele ca Akif să se întoarcă în brațele lui Suzan sunt mari, astfel Nebahat încearcă să îl convingă pe Resul

să o caute pe Suzan și să încerce să se împace cu ea. Bărbatul a renunțat la ideea de a mai avea o relație cu Suzan după ce a aflat că aceasta și Akif au avut o aventură în trecut.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

Resul este dispus să treacă peste ce s-a întâmplat în trecut și ascultă de sfatul lui Nebahat, acesta va decide să o caute pe Suzan, însă va avea parte de o surpriză neplăcută. 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

La scurt timp își va face apariția și Akif Atakul,

acesta dezvăluind că urmează să iasă la masă alături de Suzan.

Între timp, Omer este din nou pe cale să facă lucruri la limita legii, implicându-se într-un conflict violent, totul pentru a primi banii de care familia lui are atât de multă nevoie.

Cine este și câți ani are rebela Yasmin din serialul Totul pentru familia mea! Cum a arată talentata actriță fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă Eylül Lize Kandemir, dincolo de platourile de filmare!

Ce se va întâmpla în continuare cu Omer, dar și cum va reacționa Resul în momentul în care își va da seama că Suzan nu a rupt legătura cu Akif Atakul, ci din contră, cei doi sunt încă în relații bune.

Citește și: Suzan, din nou în brațele lui Akif Atakul? Resul va avea parte de o mare surpriză. Vezi online live episodul 48 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.