Imaginile durerii! Un bărbat a fost îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă după cutremurele din Turcia

Author: Alina Petre
Actualizat: 08 feb 2023, 22:24

Un bărbat a fost îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă

Sursa: Twitter

Imagini dureroase din Turcia, după cutremurele devastatoare care au ucis mii de oameni. Un bărbat a fost îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă.

Situația în Turcia și în Siria este

tot mai dramatică, iar bilanțul victimelor crește de la o oră la altă. Pe rețele de socializare apar tot mai multe cazuri triste, cu oameni pe care viața îi încearcă mult prea greu.

Citește și: Bilanțul morților în urma cutremurelor din Turcia crește! O mamă și cei doi copii din Republica Moldova au decedat, iar alți 27 de moldoveni sunt dispăruți în continuare

Un bărbat a fost îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă după cutremurele din Turcia

Imaginea cu un  bărbat îngropat de viu lângă soția moartă după cutremurele din Turcia a devenit virală pe internet. 

Bărbatul a fost salvat după 48 de ore, în timp ce numărul morților din Turcia și Siria a ajuns la 11.000, fiind cel mai distrugător cutremur din ultimul deceniu.

Bărbatul care a fost îngropat de viu alături de soția sa moartă a fost salvat astăzi în Turcia, după 48 de ore de chin.

Imaginea cu bărbatul blocat între o placă de beton căzută, alături de soția care și-a pierdut viața în urma cutremurului a înduioșat salvatorii și a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

 

În Turcia, atmosfera este una tensionată și dureroasă, pe măsură ce familiile își pierd calmul cu salvatorii despre care spun că se mișcă prea greu. Au trecut peste 48 de ore de când a avut loc primul cutremur, iar speranța ca cei îngropați sub dărmături să supraviețuiască este tot mai mică.

Autoritățile turce spun că 8.000 de oameni au fost recuperați din dărâmături în toată țara. Echipe de ajutorare au venit din întreaga lume, dar timpul se scurge rapid la temperaturi sub zero.

Peste 11.200 de oameni au murit în urma cutremurelelor

Bilanţul victimelor seismului care a lovit luni Turcia şi Siria se ridică la peste 11.200 de morţi, potrivit celor mai recente cifre comunicate miercuri, transmit AFP şi Reuters.

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă pe teren, în plină campanie de ajutorare a sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj tulburător a transmis celebra actriță Ahu Yağtu! „Voi încerca să fiu cu ei cât de mult pot”

În Turcia, numărul celor decedaţi a ajuns la 8.574, a anunţat preşedintele Recep Tayyip Erdogan, care s-a deplasat pentru prima oară în oraşul Kahramanmaras, epicentrul cutremurului. În Siria, până acum au fost consemnate 2.662 de decese şi 5.000 de persoane rănite.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că numărul victimelor cutremurelor ar putea depăși 20.000.

Citește și: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.