Imagini exclusive de la nunta Getuței Sterp! De ce a plâns, de fapt, fiica mamei Geta în biserică. Nașa Ileana a fost lângă ea tot timpul

,

Getuta Sterp a fost vedeta familiei in weekendul ce tocmai a trecut pentru ca s-a maritat cu alesul inimii, Sebastian Craciunescu.

Cei doi miri au avut parte de o nunta că-n povesti, iar toți membrii familiei au fost alaturi de ei. Evenimentul a fost cu adevărat unul despre care toți invitații au ce povesti mult timp de acum încolo.

Însă, de departe cea mai emoționantă parte a fost momentul când cei doi au pășit în biserica.

Citeste si: Ileana Sterp, reacție neașteptată când a văzut-o în carne și oase pe Bianca Comanici la masa în casa familiei Sterp: "Ma gândeam că ne știm!"

Getuta si Sebi, extrem de emotionati in biserica

Bianca Comanici la nunta Getutei Sterp

Bianca Comanici, emotionata pana la lacrimi de nunta Getutei Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Atât Getuta cât și Sebastian au fost foarte emoționați în momentul când preoții au început slujba și au vorbit despre taina căsătoriei. Getuta a fost prima care a izbucnit în plâns, însă sora ei, Ileana, de altfel, și nașa de cununia a fost lângă ea în permanenta. După ceremonia de la biserica, cei doi miri au eliberat câțiva porumbei albi în semn de uniune. Mai multe imagini de la nunta Getutei cu Sebi, puteti gasi pe canalul de Youtube wownews.

"Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți.

Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, a fost mesajul mamei Geta pentru cei doi.

Culita Sterp, mesaj pentru Getuta Sterp

S-a aflat de ce Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp! Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

 Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

Culita Sterp, fratele cel mare al Getutei a tinut si el sa le transmita un mesaj proaspetilor insuratei si a postat cele mai emotionante cuvinte la adresa celor doi: "S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parca numa ieri eram copii si eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi fratii avem si copii, iar alții urmează! A trecut o perioada din viața si vine alta! Casă de piatra surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! ❤️  @getasterp  si multă fericire alături de soțul tău  @sebastian.craciunescu  care de acum face parte din familie si e la fel cum ești tu pentru noi! 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

Autoritățile din Ucraina explică de ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă: Preoții se țineau de recrutări

Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies