Imagini de o cruzime inimaginabila chiar in curtea Directiei pentru Protectia Copilulului. Un baietel a fost legat cu o funie de o usa metalica si lasat in soare

Ce explicatii halucinante dau angajatii centrului, dar si ce masuri au luat autoritatile, va spunem acum!

Imaginile cutremuratoare au fost filmate de un locuitor al unui bloc invecinat Directiei pentru Protectia Copilulului din Sectorul 6 al capitalei. In curtea acestei institutii chemate sa-i apere pe copii exista un centru pentru micutii cu dizabilitati fizice si psihice.  Acolo s-au petrecut scenele teribile.

Priviti cu atentie imaginile. Priviti-l pe acest baietel, nu mai mare de 16 ani! Copilul este legat de usa si tinut in soare, tratat mai rau decat un animal.

Chiar si asa, micutul pare ca se bucura ca a iesit in aer liber. La doar cativa metri de el este un alt copil, care nu pare deloc socat de situatia colegului sau, ba chiar il priveste linistit si se joaca in preajma lui. Oare nu este prima oara cand se intampla asa ceva?

Citeste si: Este oficial! Starea de alertă se prelungește pe teritoriul României - capital.ro

Cea mai dureroasa imagine este cadrul in care copilul extenuat cel mai probabil din cauza caldurii se aseaza pe betonul din curte.

La doar cativa metri de locul unde s-au intamplat atrocitatile se afla birourile directorilor centrului de plasament. Domnul din imagini, directorul adjunct al institutiei sustine ca nu stia ce se intampla in centrul pe care il reprezinta. Insa i-a dat afara imediat pe cei care au fost de munca: „Am suspendat persoanele din activitate, cei care au decis asa ceva. Erau trei educatori si o asistenta medicala.”

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 a depus astazi o plangere la politie. Oamenii legii au fost sesizati despre acest caz si de Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului.

In paralel cu ancheta penala, si Corpul de Control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului a demarat cercetari interne pentru a afla cine este vinovatul direct pentru suferinta copilului.

In urmatoarele zile angajatii centrului de plasament vor fi audiati iar in urma anchetei se vor stabili cum vor plati pentru ce au facut.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies