Iata cum arata sutienul care stie cand o femeie se indragosteste!

O companie de lenjerie japoneza a creat un sutien "inteligent" care poate simti cand o femeie s-a indragostit, acesta inregistrand bataile inimii cu ajutorul unui monitor cardiac integrat, ce functioneaza cu o aplicatie instalata pe telefonul inteligent.

Firma de lenjerie Ravijour a integrat intr-un model de sutiene un senzor cardiac, care inregistreaza bataile inimii si le trimite, prin Bluetooth, unei aplicatii instalate pe telefonul inteligent, pentru analiza, conform dailymail.co.uk.

Aplicatia calculeaza coeficientul "iubirii adevarate", pe baza schimbarii frecventei cardiace, analizate intr-un anumit interval. in cazul in care acest coeficient depaseste o anumita valoare, copca din fata sutienului se deschide automat.

Conform firmei japoneze, este vorba despre "un sutien revolutionar, care stie cum se simt femeile". Deocamdata, noul model de sutien nu este disponibil pentru vanzare, insa prototipul dispune, in partea din fata, de o catarama cu un senzor, care activeaza o lumina roz, daca femeia care il poarta s-a indragostit de o persoana din apropiere.

O aplicatie instalata pe telefonul inteligent proceseaza informatiile si masoara cresterea frecventei cardiace folosind un algoritm creat special, precum si un set de date prestabilite - stabilind, pe baza intensificarii batailor inimii, daca o femeie s-a indragostit, moment in care catarama sutienului se desface.

Creatorii sutienului au afirmat ca nu este niciun pericol ca acesta sa se desfaca la intamplare, deoarece acesta este programat sa se deschida numai cand maduva suprarenala secreta hormonul catecolamina, care creste frecventa cardiaca.

Cand bataile inimii se accelereaza, modificarile sunt detectate de senzor, transmise catre aplicatia din telefon, iar sutienul se desface.

"Cred ca acest sutien va deveni un prieten al femeilor din toata lumea"
, a spus un reprezentant al firmei Ravijour. ( sursa Mediafax )

Citeste si: Nelu Tătaru spune adevărul: Președintele Klaus Iohannis a fost informat greșit! Cine este de vină - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies