Iata cele mai pofticioase staruri romanesti cand vine vorba de specialitati culinare!VIDEO

Vedetele sunt pretentioase chiar si cand vine vorba de mancare. Ce, credeati ca mananca orice?! Ei dracie.. Fiecare cu ale lui. Unele vor carne de porc, altele prefera pestele, unele vor somon fume, altele pate. Noroc ca exista de toate pentru toti.

Ce e clar de la inceput e ca starurile sunt extrem de preocupate de silueta. Asa ca, in functie de metabolism, mananca mai putin sau mai mult, evita anumite alimente sau, din contra, le infuleca pe nerasuflate. Sa aflam care cum e…

In timp ce unii nu sunt deloc pretentiosi si “baloteaza” orice, altii sunt mai mofturosi decat cel mai razgaiat copilas. Acestia din urma gasesc mereu cate ceva care sa nu le placa… dar ce?

Exista vedete care au devenit ovo-lacto-vegetariene, dar sunt si altele care s-au convertit pe de-a-ntregul la regimul vegetarian. Sa mai fi ramas oare si carnivori printre mondeni?

Daca tot am adus animalele in discutie, le-am intrebat pe starurile patriei si daca s-ar descurca la tara, cu vietatile din ograda. Dupa ditamai discutia culinara, simtim ca a cam inceput sa se umple burtica... si sa creasca. Efect placebo, pesemne! Totusi… ce cred oare mondenii despre alegerea unui partener nitel burtos?!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate