Iata care au fost cele mai inedite cadouri primite de vedete de la Mos Craciun!VIDEO

Chiar daca a inceput sa imparta daruri de noaptea trecuta, Mos Craciun are multe case de vizitat, asa ca mai da si la ora asta bice renilor lui fermecati. Vedetele care au uitat sa-i trimita scrisoarea cu cerintele, ii vor spune la D Paparazzi ce-si doresc.

In timp ce unele staruri i-au scris mosului un email, iar altele i-au lasat un mesaj pe facebook, iata ca mai exista si cativa intarziati si intarziate care n-au luat deloc legatura cu el. Asa ca au profitat de prezenta camerei de filmat. Ce credeti ca doresc vedetele sa primeasca anul acesta?

Acum ca am aflat ce-si doresc, sa vedem cu ce s-au ales in anii trecuti. Care sa fi fost cel mai inedit cadou primit de Craciun? Vreo insula? Sau vreun avion privat?!

Cum e si normal, daruri primesc doar vedetele cuminti. Daca vreuna dintre ele calca pe bec… s-a lins pe bot de cadou! Sa se fi suparat vreodata cei intervievati pe mosul cel batran?

De la trupa Andre incoace, Mos Craciun s-a reinventat! Obisnuieste sa apara uneori ca un barbat tanar, cu bicepsul lucrat si cu patratele pe abdomen. Mosuuleee, ce sexi esti!!! Oare ce prefera starurile? Varianta “batran, grasut si simpatic” sau varianta “tanar, sexos si nelinistit”?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate