Huawei Mate 10 Pro - poate cel mai surprinzător telefon al verii

A venit cazul să îţi schimbi vechiul smartphone cu ceva nou? Cauţi de mai mult timp un telefon mobil pe care să te poţi baza, dar care să arate şi extraordinar? Vrei ca acest mix să îţi merite pe deplin banii?

Atunci răspunsul pe care îl cauţi vine din partea unui smartphone ce poate obţine fără probleme titlul de cel mai surprinzător telefon al verii: Huawei Mate 10 Pro. Despre ce îţi poate oferi acest smartphone afli chiar acum, în articolul de mai jos:

Încărcare extrem de rapidă

Dacă durata de viaţă a bateriei este un lucru care pentru tine contează extrem de mult, află atunci că Huawei Mate 10 Pro vine cu o baterie de 4000 mAh, pentru o încărcare mai mult decât rapidă. Aproximativ 20 de minute durează până când bateria acestui smartphone este iar full, pentru o zi întreagă. Mai mult decât atât, bateria dispune de un sistem inteligent de gestionare a energiei, ce alocă resursele telefonului în funcţie de nevoile tale de peste zi.

Ecran inteligent

Vrei să vizualizezi mai multe lucruri deodată, pe acelaşi display? Cumpără chiar acum un Huawei Mate 10 Pro, pentru că îţi afişează imaginile pe coloane, exact ca pe tabletă. Este excelent pentru atunci când te afli în mers şi ai de făcut ceva rapid pentru job. De asemenea, îl poţi transforma imediat într-un desktop portabil, pentru o experienţă tactilă unică şi extrem de utilă pentru desfăşurarea sarcinilor de la birou.

Noul sistem Leica Dual Camera

Datorită diafragmei de f/1.6, poţi surprinde cu uşurinţă imagini extraordinare, chiar şi atunci când nu te bucuri de cea mai bună luminozitate. De asemenea, Huawei Mate 10 Pro îţi permite să faci poze de o claritate uimitoare, în cele mai vii culori şi fără absolut niciun pic de blur. Aşa că nu uita să îl comanzi online înainte să pleci în vacantă, pentru cele mai tari poze ale acestei veri.  

Design uimitor. Materiale avansate.

Eleganţa pe care design-ul acestui smartphone o oferă este determinată de tehnica specială prin care se obţine forma sa. Capacul exterior din sticlă se încălzeşte până la o temperatură de 700° C, apoi se modelează astfel încât să se obţină această eleganţă desăvârşită. Carcasa este extrem de robustă, atât pe partea din faţă, cât şi pe cea din spate. Este extrem de potrivit pentru a fi luat în această vară pe munte, pentru că este rezistent la apă şi vânt, conform standardelor clasa IP67.

Iată câte lucruri uimitoare are de oferit Huawei Mate 10 Pro, unul dintre cele mai spectaculoase telefoane ale acestei veri. Performanţele sale desăvârşite sunt încorporate într-un design uimitor, a cărui rezistenţă îţi oferă mult mai multă siguranţă, oriunde te-ai afla. Vrei să faci în această vară mai multe poze ca niciodată?

Atunci acest telefon mobil este perfect pentru nevoile tale, datorită noului sistem Leica Dual Camera, cu diafragmă de f/1.6 şi claritate uimitoare a imaginilor. Cumpără online chiar acum un astfel de smartphone şi bucură-te de cele mai tari momente ale acestei veri, în compania noului tău telefon mobil.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies