HORROR! Si-a ciopartit sotul si amantul dupa care i-a zidit in beton in holul magazinului de inghetata

HORROR! Si-a ciopartit sotul si amantul dupa care i-a zidit in beton in holul magazinului de inghetata. POVESTEA ucigasei din Austria

O ucigasa in serie poreclita si Doamna de Gheata a fost adusa in fata tribunalului dupa ce a recunoscut ca si-a ciopartit sotul si amantul apoi i-a zidit in betonul din holul magazinului ei de inghetata.

Estibaliz Carranza, in varsta de 32 de ani si-a impuscat sotul in cap, pe Holger Holz dupa ce acesta a refuzat sa o paraseasca deoarece ea isi gasise pe alticineva in 2008.
L-a sfartecat dupa ce l-a legat cu un lant in pivnita magazinului ei din Viena, iar zgomotele le-a acoperit dand drumul la masina de facut inghetata.

Carranza a musamalizat corpul ciopartit zidindu-l in beton dupa ce l-a maruntit in masina de facut inghetata. Dpi ani mai tarziu, si-a omorat si amantul dupa ce l-a prins sa o insela. Ea l-a zidit si pe acesta langa fostul sot.

Carranza s-a pregatit inainte luand lectii de tras arma si de cum se amesteca ingredientele pentru zidit. Ea a fost arestata dupa ce niste muncitori au venit sa inlocuiasca niste tevi si au gasit corpurile celor doi barbati.
Carranza, care a avut si un copil cu un al treilea barbat nu a negat crimele insa a spus ca ea a fost abuzata sexual. Expertii au tras concluzia ca ar putea fi bolnava mental insa tot ar putea fi inchisa pentru crime.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate