Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și zonele erogene ale fiecărui nativ

,

Horoscop sexual 2019. Afla cum sa-l seduci in functie de Zodie

Horoscop Sexual Berbec

Femeia berbec are nevoie de foarte mult sex. Energia ei, că semn de foc, nu îi da pace aproape niciodată. Evident, orice bărbat se bucură de așa ceva. Să vedem dacă bucuria durează și când e nevoie de numere serioase că să se simtă satisfăcută. Dacă nu e calitate, atunci măcar să fie cantitate, cam așa s-ar traduce principiul ei despre sexualitate. Și fii pe faza: că un vânător ce este acest semn zodiacal, dacă nu îi dai ceea ce vrea va găși alternative imediat. Nu e vorba de jefuirea sex-shopurilor, ci de găsirea unor parteneri alternativi.
Nu suportă amânarea. Evita să o scoți la film, după care la patinoar, după care la zoo, după care la cină romantică, după care la opera și abia după 10 ore de plimbări să îi faci invitația în patul tău. Îți va pune ștampila de “nu e genul meu” și va porni rapid în căutarea unui mascul care să știe să devoreze stările la maxim. Ajunge o privire că să te smulgă din ședința și să va închideți în baie sau că să îți dea cheile de la apartamentul ei unde poți să vii, atenție!, doar când vrea ea! Are mare nevoie să simtă că îi aparține controlul și sper că nu ai nicio problema cu practicile mai puțîn ortodoxe în pat! Cătușe de puf sau… nu chiar de puf!
Berbecul patronează capul, așa că orice atingere în această zona o va trezi. Nu e cazul să îi faci complimente de genul “ce cap sexy ai, craniul tău mă înnebunește”, e nevoie doar să o mângâi plăcut pe par, să îi atingi făță și chiar să îi desenezi conturul chipului cu limba. Un bun început de seară ar fi să o ajuți să se spele pe cap, masandu-i ușor scalpul, sărutând-o apoi cu foc și, evident, transmutandu-te rapid sub dus chiar tu.
Are urechi fine. Nu e vorba că știe tot ce mișcă prin târg, ci că săruturile în zona urechilor o înnebunesc. Plimbă-ți limba pe lobul lor, mușcă-l încet, du-te adânc, alternând mișcări rapide și lente. Sărută și zona din jurul urechilor folosindu-ți neîncetat limba.
Săruturile. Buzele sunt o zona firbinte pentru toată lumea, dar mai ales pentru berbec. Contează foarte mult să simtă pasiunea. Săruturile fierbinți, puternice, care să îi taie respirăția o vor face să te care ea pe ține în dormitor. Ai grijă doar să nu îți spargă dintîi sau să îți jupoaie buzele pentru că uită de tot când o apucă nebunia. Mai departe, ajut-o să-și piardă nu doar capul! Dacă ai barbă, minunat! Îi place jocul dur, așa că păstrează-ți firele țepoase chiar pentru ea. Va vrea să îți simtă săruturile nu doar pe buze…
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop zilnic 4 februarie: O zodie are o decizie DIFICILA de luat

Klaus Iohannis este 'torpilat' de Radu Herjeu, după precizarea de vineri a președintelui: 'Tare proști trebuie să-i mai crezi pe cei cărora li te adresezi!'

Rețetă: Cea mai delicioasă plăcintă cu mere, rețeta lui chef Florin Dumitrescu: Care sunt greșelile de preparare pe care trebuie să le evitați cu orice preț?

HOROSCOP COMPLET FEBRUARIE 2019. Cele mai importante previziuni pentru fiecare ZODIE

Anul Porcului de Pamant, simbolul bunastarii si al prosperitatii. Cine va avea parte de noroc si succes


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies