Horoscop Oana Hanganu pentru luna mai 2019. Află cine primește bani, cine are noroc în dragoste

Horoscop Oana Hanganu pentru luna mai 2019. Află cine primește bani și cine are noroc în dragoste!

oana hanganu

RAC

În prima parte a lunii, Racii pot transforma vechi prietenii în relații de afaceri care le vor aduce succes și profit în vara acestui an. În plan personal, perioada 15-22 mai va veni cu șanse nesperate pentru cei singuri și cu vești importante pentru cei care au, deja, o relație. De exemplu, vești legate de copii. În competiții de orice fel vor fi greu de învins.

Citeste si: ALERTĂ METEO: Val de aer arctic, ploi torenţiale, vijelii, grindină şi ninsori la munte în următoarele TREI ZILE

Citeste si: Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!

Citeste si: HOROSCOP 6-12 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele rezolvă lucruri administrative, Vărsătorii încep săptămâna cu chef de distracție


LEU

Prima parte a lunii le va aduce Leilor succesul mult dorit. Șefii îi apreciază, colegii îi admiră, iar unii nativi vor trăi o poveste de dragoste cu o persoană întâlnită într-un context profesional. Luna Plină din 19 mai va fi un moment important pentru Leii care au de rezolvat probleme legate de familie. Din 21 mai, cercul lor de prieteni și aliați se va extinde.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate