Horoscop Cristina Demetrescu pentru vara 2018. Incepe o noua perioada, viata o ia de la capat, doua zodii sunt vedetele sezonului estival

,

Anul 2018 este unul care va fi plin de evenimente. Sunt unii nativi care vor avea un an mai dificil, în timp ce alţii vor beneficia de protecţia astrelor şi vor deveni printre beneficiarii zodiacului.

Berbecii pot avea un an financiar bun.

 

 

Sunt susţinuţi financiar mai mult din august încolo, fiind o perioadă lungă de doi ani şi jumătate în care ei trebuie să demonstreze că sunt capabili şi puternici şi că se pot susţine singuri şi că pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac şi ce îşi asumă.

 

Taurii au un an bun relaţional, se pot căsători. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiţi oameni.

 

Scapă, cum spuneam, de Saturn, care îi potenţează în următoarea perioadă şi pot scăpa de momentul acela în care să facă schimbări obligatoriu şi se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce îi relaxează.

 

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru muncă şi sănătate.

 

Pentru ei, fiind zodie de aer, încep acele schimbări pe care trebuie să le proiecteze pe un termen mai lung. Atenţie la investiţii, cel puţin până în luna august!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

Citește-ne pe
Citește și:

20 de simptome de cancer pe care majoritatea femeilor le ignora

Adrian Năstase preconizează ruperea PNL-ului: 'Cu mânecile suflecate, spre propăsirea patriei'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Dieta de 10 zile cu mere. Slabesti pana la 10 kg in timp record

Otilia si Beatrice au ajuns la "duel" in gala "Bravo, ai stil!" Cine e concurenta care si-a luat adio de la telespectatori

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies