Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Horoscop COMPLET august 2019. Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar.


In articol:

Horoscop complet august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru GEMENI

Dragoste și viața în doi:

Veselia, deschiderea spre perechea de viață și dorința de a dezvolta relația voastră se retrezesc încet și îți umplu sufletul de optimism și încredere în viitor. Jupiter, Marele Benefic, își reia mersul direct la 11 august 2019 în casa relațiilor și a căsniciei Gemenilor, casă pe care o și guvernează. Mercur, guvernatorul Gemenilor, e și el direct în luna august, astfel încât sunt șanse mari să se clarifice toate neînțelegerile din trecut.

Mercur și Jupiter formează un trigon între 20 și 22 august, ceea ce înseamnă că această perioadă este deosebit de favorabilă pentru Gemenii care își caută pereche – o relație serioasă însă, nu o aventură de scurtă durată. Cei care n-au chef de lucruri serioase și cu angajamente în amor, nu prea reușesc să treacă de faza de flirt și de discuții incitante și nu concretizează mare lucru, potrivit eastrolog.ro

Începând cu 18 august 2018, numeroase planetele încep să se mute în casa IV a Gemenilor (familia, rădăcinile, spațiul de locuit, bazele emoționale). Primul pas îl face Marte, urmat de Venus (la 21 august), de Soare (la 23 august) și de Mercur (la 29 august). În acest context astral, Gemenii necăsătoriți tind să se gândească mai serios la ideea de a întemeia o familie sau la o mutare împreună cu persoana iubită. Gemenilor căsătoriți, eastrolog.ro le recomandă să dedice mai mult timp familiei și responsabilităților casnice.

Citeste si: Ce este, de fapt, Rugaciunea? Crede si vei fi ascultat


Muncă și bani:

Negocierile, tranzacțiile, schimburile comerciale și deplasările în interes de serviciu merg mult mai bine în luna august 2019. Doar tranzacțiile cu străinătatea sau găsirea unui loc de muncă în afara țării ar putea șchiopăta după 12 august, când Uranus, guvernatorul casei IX a Gemenilor (străinătatea, voiajele lungi, convingerile, studiile superioare) începe să retrogradeze. Prin urmare, eastrolog.ro recomandă prudență maximă dacă dorești să faci afaceri cu firme din afara țării.

Oportunități financiare importante ar putea apărea în jurul momentelor de Lună Nouă și de Lună Plină, când fie găsești soluții pentru o afacere sau pentru o învârteală care să îți aducă un plus în portofel, fie bați palma într-o afacere după o perioadă îndelungată de negocieri și răzgândiri.

Schimbări mari în carieră nu se întrevăd pe parcursul lunii august 2019. Ești mai degrabă într-o pasă visătoare sau, poate, în căutarea vocației.

Citeste si: A invins cancerul si acum e "avocatul” copiilor bolnavi. Povestea extraordinara a doctoritei Silvia Coman

Dacă dorești să te instruiești ori să te recalifici, ar fi bine să pui burta pe carte, pentru că după 12 august condițiile de examinare se pot modifica pe neașteptate. Este vremea să înveți lucruri noi, să îți creezi deprinderi noi și să faci practică, pentru a avea șanse profesionale mai bune în viitor.

Formă fizică și moral:

În august 2019 ești plin de energie, așa că eastrolog.ro îți recomandă să faci cât mai multă mișcare pentru a echilibra surplusurile. Mergi la sală, la înot, plimbă-te, ieși cu bicicleta! Toate acestea te ajută să scapi de agitație, de stres și de anxietate.

Evită să te implici în prea multe lucruri în același timp, iar după 18 august caută să petreci momente de solitudine sau să îți încarci bateriile în sânul familiei.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în august 2019:

Nu lăsa familia să se amestece în căsnicia ta sau în relațiile tale amoroase!

citeste continuarea pe eastrolog.ro

Citeste si: Cele mai pacatoase zodii: ce pacate comiti in functie de zodie

Citeste si: 10 citate motivaționale de la Osho. Tot ce trebuie să știi despre viață de la celebrul filosof

Citeste si: Horoscop august 2019. Zodiile care dau lovitura! Toti banii trag la acesti nativi

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies