Horoscop COMPLET august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru toate zodiile

Horoscop COMPLET august 2019. Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar.


In articol:

Horoscop complet august 2019. Dragoste, cariera, bani, sanatate pentru TAUR

Muncă și bani:

Uranus, planeta care guvernează casa X a Taurului (cariera, reputația socio-profesională, ambițiile, dar și direcția în viață în general), începe la 12 august o perioadă de retrogradare care va dura multe luni de zile. Cum Uranus se găsește chiar în Taur, retrogradarea sa te invită să-ți reconsideri proiectele profesionale pe termen lung, dar și să cântărești dacă ceea ce faci acum te reprezintă cu adevărat ca persoană și te pune în valoare. Analizează totul, de la modul în care te prezinți celorlalți, până la modul în care înțelegi să lansezi inițiativele ce privesc cariera!

Citeste si: Ai pete albe pe unghii? Fugi repede la medic! Pot fi indiciul unei boli grave

Mulți Tauri ar putea începe să se gândească serios să pornească o afacere pe cont propriu ori să se reprofileze, așa că ar fi bine să înceapă să planifice cu grijă pașii de urmat. Luna Plină de la 15 august activează casa X a Taurului, ceea ce înseamnă că ai șansa să atingi un moment de apogeu al carierei sau să pui punct unui capitol important al vieții tale, cu consecințe directe asupra carierei.

Oricât de entuziasmat ai fi, eastrolog.ro te sfătuiește să nu grăbești lucrurile. În intervalul 16-17 august ești predispus să iei decizii financiare și profesionale neinspirate și păguboase. Evită orice fel de speculații financiare! Mult mai inspirat ești după 20 august, când găsești soluții pentru a-ți crește veniturile, pentru a face un credit, dar te-ai putea bucura și de sprijinul financiar al familiei.

În plus, la 11 august 2019 Jupiter își încheie mersul aparent retrograd prin casa VIII a Taurului (resursele comune, resursele partenerului, creditele, taxele, impozitele, dar și beneficiile, moștenirile și a finanțările), ceea ce ar putea prevesti un câștig neașteptat, deblocarea unor fonduri, descâlcirea unor probleme juridice în legătură cu anumite bunuri ori investiții comune.

Citeste si: Boala crunta care macina în tacere și distruge omul. Care sunt primele simptome si ce se poate face

Formă fizică și moral:

În primele două decade din august 2019 ești predispus la introspecție, mai melancolic și tinzi să te izolezi și să te scufunzi în amintiri. Eastrolog.ro îți recomandă să încerci să faci pace cu trecutul și să profiți de Luna Nouă de la 1 august pentru a-ți redefini ideile de siguranță și de securitate. Ai putea descoperi pe cine și pe ce poți să te bazezi, astfel încât te simți mai sigur pe tine în reconfigurarea planurilor de viitor.

După 23 august 2019 se poate spune că ești în toane mai bune, iar practicarea unui hobby ori interacțiunile cu copiii îți redau pofta de viață și buna dispoziție.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în august 2019:

Consolidează bazele pe care îți construiești viitorul și caută să transformi un hobby ori un talent într-o sursă alternativă de venit!

Citeste si: DIABET sau CANCER? Cum forţează agricultorii români coacerea legumelor de bază si ce riscuri sunt aduse sanatatii

Citeste si: Zodiile care te iubesc nu pentru ceea ce esti, ci pentru ce sunt ei in preajma ta

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies