HALUCINANT: Se folosea de meseria de ginecolog pentru a-si insela sotia cu pacientele lui! Avea o relatie chiar si cu sora ei

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra" Ernest a avut de rezolvat un caz complicat.

Nicu si Ana Dumbrava au apelat la echipa de detectivi pentru a afla ce se petrece cu una dintre fetele lor, Camelia. Cei doi suspecteaza ca aceasta are probleme in casnicie si ca sotul ei, Stefan, de profesie ginecolog, o neglijeaza.

"Dintr-un copil vesel a devenit foarte inchisa, a devenit foarte distanta. Nu putem discuta cu ea, nu ne spune nimic", marturiseste doamna Ana.

Mai mult, domnul Nicu spune ca l-a vazut facand avansuri altor femei, chiar de fata cu sotia lui. Ce au descoperit detectivii este cu adevarat socant.

Se pare ca Stefan intretinea relatii sexuale cu mai multe paciente de-ale lui. O mintea cu nerusinare pe sotia lui, Camelia, spunandu-i ca munceste din greu.

De parca aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, una dintre femeile cu care Stefan isi insela sotia era chiar sora ei, care a si avortat dupa ce a ramas insarcinata cu el.

Cum au reactionat Camelia si parintii ei la aflarea adevarului si cum a decurs confruntarea aflati din materialul de mai jos:
##VIDEO123061##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate