HALUCINANT! Profesoara arestata dupa ce ramas insarcinata cu copilul unui elev adolescent

HALUCINANT! Profesoara arestata dupa ce ramas insarcinata cu copilul unui elev adolescent

O profesoara a dat nastere unui copil dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un elev de 16 ani.

Un nou caz de corupere de minori a socat o comunitate din sudul Californiei, Statele Unite! O profesoara in varsta de 28 de ani a fost arestata la scurt timp dupa ce a nascut, politia fiind informata ca tanara a intretinut raporturi sexuale cu un minor cu care ar fi avut o relatie amoroasa timp de aproximativ un an de zile.

Se pare ca mama unui elev in varsta de 17 ani a acuzat-o pe profesoara de raporturi sexuale cu un minor. Adolescentul ar fi intretinut relatii sexuale cu profesoara, pe nume Laura Elizabeth Whitehurst, pe cand elevul avea doar 16 ani. Facea meditatii cu profesoara si astfel, cei doi au depasit bariera elev – profesor, implicandu-se intr-o relatie amoroasa care a durat aproape un an de zile.

In urma raporturilor sexuale neprotejate cu elevul ei, tanara profesoara a ramas insarcinata si a dat nastere unui copil. Ea se afla in prezent in custodia politiei, iar impotriva ei a fost emis deja un mandat de arestare pentru relatii sexuale cu un minor. Politia, dar si conducerea liceului unde preda profesoara au inceput o ancheta. Chair daca este proaspata mamica, Laura Elizabeth Whitehurst risca ani grei dupa gratii daca se va gasi vinovata.

Laura Elizabeth Whitehurst, profesoara care a nascut un copil dupa ce a intretinut raporturi sexuale cu unul din elevii ei


Sursa foto: huffingtonpost.co.uk; shutterstock.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate