HALUCINANT! Cum a reactionat o mama dupa ce fiul ei a anuntat-o ca SE VA SINUCIDE

Jordan Green, un adolescent cu tuburari de comportament in varsta de 12 ani, a fost gasit spanzurat in camera lui.

Baiatul a fost dintotdeauna un copil problema, insa, comportamentul lui agresiv s-a agravat dupa moartea bunicii, iar mai apoi separarea parintilor. Era neatent la ore, galagios, isi injura profesorii, devenind insuportabil atat pentru cadrele didactice, cat si pentru ceilalti elevi. Adolescentul era cu greu controlat de si de mama lui, iar din cauza caracterului dificil si a comportamentului agresiv, profesorii l-au izolat in sala de detentie pentru a se putea linisti.

Insa acest lucru l-a enervat si mai mult, in loc sa il calmeze. Profesorii au hotarat exmatricularea elevului pentru o zi. Deoarece continua sa vorbeasca urat, sa intrerupa orele, sa se ascunda de profesori prin diverse incaperi ale scolii, directiunea a extins pedeapsa. Jordan a fost exmatriculat pentru 5 zile. Conducerea scolii a declarat ca a alcatuit o comisie pentru a-l ajuta pe elevul dificil sa depaseasca situatia in care se afla.

Au anuntat-o pe mama de problemele existente si au invitat-o la o discutie, insa femeia a refuzat motivand ca lucreaza pana tarziu. Violenta verbala a adolescentului s-a transformat mai apoi in violenta fizica, aruncand cu scaune si diverse obiecte in cadrele didactice, ranind cativa profesori. A fost momentul in care directorul scolii a decis exmatricularea permanenta a lui Jordan Green.

Mama baiatului a declarat ca in ziua in care si-a luat viata, fiul ei era extrem de nervos si a anuntat-o la telefon ca tocmai fusese exmatriculat. Ea a adaugat ca Jordan a incheiat conversatia spunandu-i: “Sa ai o viata frumoasa mama, imi vine sa ma sinucid”. Cand l-a sunat mai tarziu, iar acesta nu a raspuns, mama lui Jordan a crezut ca este suparat pe ea. A ajuns acasa tarziu si a vazut luminile stinse, dar s-a gandit ca elevul problema este la joaca cu prietenii lui. L-a gasit, in schimb, spanzurat in camera lui, mort de cateva ore bune, probabil la scurt timp dupa ce a vorbit la telefon cu ea.

Jordan Green, copilul problema alaturi de mama lui


Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate