BREAKING NEWS! Gheorghe Dincă a fost desfigurat de puscăriași

,

Gheorghe Dinică, criminalul din Caracal, a fost bătut cu bestialitate. Conform unor surse se pare că acesta a fost desfigurat și că a fost lăsat inconșient.


In articol:

Aceleași surse susțin că soția crimalului Dincă a fost chemată de urgență la procuratură.

Citeste si: E stirea zilei in Romania! "Alexandra si Luiza au fost rapite!" Se fac arestari in Italia!

Situația este fară precedent, se știa că Gheorghe Dincă este izolat și păzit de restul deținuților tocmai pentru ca furia lor să nu niște un scandal între deținuți.

Citeste si: Familia Luizei Melencu zâmbeşte din nou, la aproape un an de la dispariţia fetei! Vestea care le-a adus tuturor lacrimi de bucurie

Conform Impact.ro, inculpatul a fost bătut și violat de deținuți, aceștia dorind să îl ”pedepsească” aplicându-i același ”tratament” la care le-a supus pe victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Conform aceleiași surse, Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient, drept pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură. Gardienii știau ce se petrece, cazul lui Dincă fiind aparte, dar au preferat să nu vadă cele întâmplate.

De altfel, situația principalului suspect în cazul Caracal este fără precedent, dat fiind că acesta este izolat și păzit de restul pușcăriașilor, pentru ca furia lor să nu iște un scandal între ceilalți prizonieri. Popicu, plimbat prin cabinete Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, apoi la ORL, la neurologie și, în cele din urmă, individul a fost investigat și de un diabetolog.

Tooate aceste lucruri s-au petrecut în luna decembrie.

Uluitoarea scrisoare a lui Gheorghe Dincă pentru familia Alexandrei Măceșanu: ”Vă rog să nu…”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata ucisă de ”Monstrul de la Caracal”, a citit, într-un live pe pagina lui de Facebook, o scrisoare venită de la Gheorghe Dincă. Numai că Alexandru Cumpănașu nu crede nici în ruptul capului că fițuica, în care chiar el este atacat, îi aparține criminalului.

Citeste si: Gheorghe Dinca le-a desenat pe Alexandra si pe Luiza. Ce le-a atras atentia anchetatorilor la portretele victimelor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Familia Luizei Melencu zâmbeşte din nou, la aproape un an de la dispariţia fetei! Vestea care le-a adus tuturor lacrimi de bucurie

Un profesor de religie a făcut un copil cu o elevă de 17 ani: a fost condamnat DEFINITIV de justiție

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

E stirea zilei in Romania! "Alexandra si Luiza au fost rapite!" Se fac arestari in Italia!

Gheorghe Dincă i-a trimis o scrisoare familiei Măceșanu! Reacția lui Cumpănașu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies