Gestul SOCANT al unui pop star. Si-a oferit public VIRGINITATEA unuia dintre cei mai cautati teroristi!

Adokiye, o cantareata pop din Nigeria, in varsta de 23 de ani a socat publicul cand a anuntat ca isi ofera virginitatea celui mai temut terorist.

Gestul ei pare socant pentru cei care nu cunosc situatia tensionata din aceste momente in Nigeria, insa poporul ei o considera o eroina. Adokiye cere teoristului in schimbul virginitatii, eliberarea a 276 de adolescente, rapite de teroristi in timp ce fetele se aflau la scoala.

Gruparea care a revendicat rapirea celor 276 de eleve se numeste Boko Haram, avandu-l ca lider pe Abubakar Shekau, un terorist de temut. Adolescentele au varste cuprinse intre 12 si 15 ani si au fost rapite in aprilie. Liderul gruparii teroriste refuza sa le dea drumul. Familiile fetelor se tem ca elevele au fost rapite cu scopul de a deveni sclave sexuale pentru membrii gruparii teroriste.

Adokiye a postat oferta ei tulburatoare pe contul ei de Instagram, insotita de o poza in care trimite bezele teroristilor. "Nu e corect ceea ce se intampla. Sunt prea tinere! Daca as putea m-as oferi eu in schimbul lor. Ele au intre 12 si 15 ani, eu sunt mai in varsta si mai experimentata. As putea sa fac fata chiar si la 10 - 12 barbati pe noapte. Nu imi pasa! Atata timp cat vor fi eliberate", a scris Adokiye.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate