Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

,
Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său

Gestul lui Ionut Cercel 

[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Cercel a făcut un gest incredibil în memoria tatălui său. Acesta a lansat ultima piesă lăsată de Petrică Cercel înainte să treacă în neființă.


In articol:

Vestea că Petrică Cercel nu mai este printre noi a zguduit lumea manelelor. Artistul s-a stins din viața în urmă cu mai bine de o lună din cauza infecției cu virusul Covid-19.

Familia manelistului a sperat până în ultimul moment că artistul se va însănătoși.

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

La doar o lună de la moartea lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel, fiul său, a lansat o melodie plină de emoție și trăiri, compusă chiar de răposatul său tată înainte să se stingă din viață.

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său

Ionut Cercel a lansat melodia tatalui sau

[Sursa foto: Facebook]

”Mai lasă-mă, Doamne, în viață/ Lasă-mă să mai trăiesc pentru copilașii mei/ Vor plânge mult în urma mea (...)”, sunt doar câetva din versurile piesei compuse de Petrică Cercel.

„Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu.
Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a

scris Ionuț Cercel, în secțiunea de comentarii a videoclipului.

Artistul a postat melodia pe pagia sa de Facebook, iar mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară. Printre sutele de comentarii se regăsește și un mesaj a lui Culiță Sterp, care și-a exprimat regretul pentru pierderea suferită de artist.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ar trebui sa ne rugam toți pentru sufletul lui pentru că a lăsat atâtea melodii pe care mulți le cântăm și acum la evenimente și sunt sigur că o să fie cântate mult timp de acum înainte! Mulțumim, nea Petrică! 🙏”,  

a fost comentariul lăsat de Culiță.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Cercel, după moartea tatălui său? „Plânge si strigă la...”

Ultimul interviu acordat de Petrică Cercel

Petrică Cercel a fost o legendă a muzicii de petrecere, era cunoscut drept un bărbat cu zâmbetul pe buze, pentru care familia a reprezentat totul.

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său

Petrica Cercel a lasat o ultima piesa

[Sursa foto: Facebook]

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul.

Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați”, declara Petrică Cercel la un post de televiziune.

Citeste si: Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul l-a făcut

 

Citește-ne pe

Citește și:

Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

Kovesi le dă decisiva de la Bruxelles: Corupția e la fel în Europa de Vest ca în Europa de Est. Nicio țară din Europa nu este curată. Niciuna!

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul...

Fiul lui Petrică Cercel are probleme de sănătate. Ionuț Cercel are interzis la cântat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies