Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici în public. Ce și-au spus cele două artiste la ultima lor întâlnire

Author: Madalina Maftei

Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb pe replici cu camerele pornite 

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț și Marcela Fota au o relație frumoasă de prietenie și nu ezită de fiecare dată când se întâlnesc să demonstreze lumii cât de bine se înțeleg.

Georgiana Lobonț și Marcela Fota se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Colege de breaslă fiind, în ciuda diferenței de vârstă de aproape două decenii care există între ele, se bucură nespus de fiecare dată când au ocazia să se întâlnească la evenimente sau la filmări.  Recent, cele două au avut ocazia să se revadă pe platourile de filmare, acolo unde au fost prezenți mai mulți artiști de la noi din țară, astfel au profitat de moment și s-au filmat pe rețelele de socializare, pentru a le arăta fanilor că sunt împreună.

Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb pe replici cu camerele pornite 

Georgiana Lobonț și Marcela Fota sunt două artiste consacrate, în ciuda criticilor care a apărut de-a lungul timpului în spațiul public despre cele două, dar mai ales despre alegerile pe care acestea le-au făcut cu privire la viața personală sau despre cum au gestionat situațiile de criză din cuplu, ei bine, acestea au știut întotdeauna cum să iasă la liman.

Citește și: „Nu mai ai verigheta?”. Georgiana Lobonț a stârnit neliniștea fanilor, după ultimele sale apariții din mediul online

Piesele lor sunt ascultate de o țară întreagă și nu numai, Georgiana Lobonț având foarte multe concerte și în străinătate. Recent, cele două interprete au avut ocazia să se întâlnească și să schimbe câteva replici, chiar de față cu fanii lor.

Iată ce și-au spus Georgiana Lobonț și Marcela Fota, în timp ce se aflau pe platourile de filmare! 

În timpul unor filmări, aflate în mijlocul unui dans, în rândul din spate al scenei, Marcela Fota a venit către Georgiana Lobonț pentru a face un story împreună și pentru a le arăta fanilor câte de bine se înțeleg. Moment în care, Georgiana i-a făcut o serie de complimente colegei sale de breaslă, pe care Marcela Fota i le-a întors imediat, semn că între cele două nu este loc decât de prietenie sinceră, respect și colegialitate.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

„Cea mai frumoasă!”,  a spus Georgiana Lobonț.

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost găsită moartă în fotoliul din casa ei. Bătrâna a fost descoperită după doi ani de la moartea ei

„Și ea la fel!”,  a spus Marcela Fota.

Citește și: Prima declarație făcută de Georgiana Lobonț, după ce fanii au sesizat că nu mai poartă verighetă: „Încep să îmi îndrept atenția”