George Bush, fostul presedinte american, internat in stare grava la terapie intensiva

Fostul presedinte american, George Bush, se afla internat in spital de mai bine de o luna, iar starea lui s-a deteriorat.

In prezent se afla sub supraveghere medicala intr-o sectie de terapie intensiva intr-un spital din Houston. "El a suferit o serie de complicatii care l-au condus intr-o sectie de terapie intensiva unde a fost plasat sub supraveghere din cauza unei febre persistente”, a declarat Jim McGrath, purtatorul de cuvant al fostului presedinte.

Potrivit Mediafax, George Herbert Walker Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizat pentru prima data din cauza unei bronsite la 7 noiembrie, timp de 12 zile. El a fost spitalizat din nou la 23 noiembrie, in urma unor complicatii.
Marti, purtatorul de cuvant a afirmat ca medicii sai sunt "optimisti dar prudenti" si ca problemele de sanatate ale lui Bush sunt "sub control".

Dupa ce a fost vicepresedintele lui Ronald Reagan, George Herbert Walker Bush a fost presedinte al Statelor Unite in perioada 1989-1993. In timpul singurului sau mandat, el a castigat primul razboi din Golf impotriva Irakului, trimitand trupe americane sa inlature din Kuwait trupele lui Saddam Hussein. Unul dintre fiii lui, George W. Bush, a indeplinit doua mandate de presedinte al Statelor Unite si a invadat Irakul pentru a inlatura de la putere regimul acuzat in mod eronat ca detine arme de distrugere in masa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate