Gemenele astea castiga 30.000 de dolari pe luna din pozele de pe Instagram, dupa ce si-au injectat kilograme de grasime in posterioare. Tie iti place cum arata?

Cele doua gemene, in varsta de 30 de ani, traiesc in lux de pe urma posterioarelor foarte sexy.

Dana si Nadia Bruna au, pe Instagram, 1,1 milioane de fani, ceea ce le-a adus in atentia companiilor care platesc bani buni pentru a fi promovate de cele doua brunete. Celebritatea lor a explodat dupa ce si-au modificat aspectul pe cale chirurgicala, introducandu-si, fiecare, cate 3 kilograme de grasime in fese. Bineinteles, operatia de 60.000 de dolari a fost gratuita, clinica primind laude pe contul lor de Instagram.

Acum, fundurile gemenelor au peste un metru in circumferinta.

Dupa ce au cucerit reteaua Instagram, tinerele au gasit o alta modalitate de a-si transforma aspectul in bani. Ele vand imagini si videoclipuri doritorilor, cu ajutorul unei aplicatii dedicate.

Tinerele isi fac zilnic pana la 150 de fotografii sexy si spun ca faptul ca barbatii le vad ca pe niste obiecte sexuale nu le deranjeaza, ci o considera o binecuvantare. Din aceasta "binecuvantare" castiga lunar 30.000 de dolari, 15.000 din contractele de publicitate pe Instagram si alte 10.000 de fotografiile pe care le vand fanilor.

"Sometimes u need to step outside, get some air and remaind yourself of who you are and where u want to be"... Picture by @daviborges_fotografo #photoshoot #riodejaneiro #Brasil // Follow •••@1nstagram__modelsss•••

O fotografie postată de Danna Bruna Official® (@dannitabruna) pe

 

Be the kind of woman that when your feet hit the floor every morning the devil says: "Oh shit, she is up".. @1nstagram__modelsss

O fotografie postată de Danna Bruna Official® (@dannitabruna) pe

 

Did u hit the gym today?! Monday motivation.. // Follow @1nstagram__modelsss

O fotografie postată de Danna Bruna Official® (@dannitabruna) pe

 

The most sexy girls follow: @1nstagram__modelsss @1nstagram__modelsss @1nstagram__modelsss @1nstagram__modelsss !!!!

O fotografie postată de Danna Bruna Official® (@dannitabruna) pe

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate