Fosta sotie a lui Claudiu Bleont, DEZVALUIRI despre acuzele de HARTUIRE SEXUALA ale lui Nadine: "A fost picatura care a umplut paharul"

Andra Negulescu l-a aparat pe Claudiu Bleont ca o leoaica in timpul scandalului de hartuire sexuala.

Celebrul actor, Claudiu Bleont a facut la inceputul acestui an marturisiri socante. El a anuntat ca a divortat de sotia lui, Andra Negulescu, dupa 12 ani de casnicie si, mai mult decat atat, va deveni tata. In platoul "WOWbiz", Andra Negulescu a vorbit pentru prima data despre divort, dar si despre ultimii ani ai casniciei.

Au fost fericiti timp de zece ani, insa, dupa aceea au inceput sa apara problemele. Andra Negulescu  a dezvaluit ca poate, faptul ca ea nu voia copii, iar Claudiu isi dorea foarte mult, ar fi putut fi o cauza a certurilor. Scandalul cu Nadine a fost, insa, picatura care a umplut paharul. Desi nu a fost de fata la o petrecere a actorilor unde se presupune ca Claudiu Bleont ar fi hartuit-o pe Nadine, Andra Negulescu il sustine si acum pe fostul ei sot si nu crede ca s-a intamplat precum a povestit Nadine. 

"Indiferent ce s-ar spune, el nu a agresat-o sexual, nu a hartuit-o. Au consumat acolo mai mult alcool, ca asa a fost sa fie, dar nu a fost vorba de hartuire", a declarat Andra Negulescu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate