Florin Grigore, profesorul de religie acuzat ca a facut sex cu o eleva: "S-a folosit de mine pentru a ajunge in presa"

Florin Grigore, profesorul de religie acuzat ca a facut sex cu o eleva: S-a folosit de mine pentru a ajunge in presa

Florin Grigore, profesorul de religie acuzat de hartuire sexuala a venit in platoul "CanCan TV" si a vorbit despre acuzatiile sexuale aduse de catre eleva sa.

"Am avut parte de insiste tot timpul din partea ei. Participa la toate orele de religie, de multe ori o gaseam in alte clase desi nu aveam ore acolo. Este o copila, dar nu este singura este cineva cu siguranta in spatele ei. La mintea pe care o are o fata de. 15 ani ar fi prea mult sa faca un asemenea scenariu", a spus profesorul de religie. Acesta a negat orice acuzatie adusa de eleva sa spunad ca ce spune eleva sa este complet neadevarat.

 

 

"Acesta este un zvon pe care l-a folosit acum pentru a ajunge in presa. Exista unele interese persoanle ale altor persoane, iar aceste informatii au ajuns la presa ca sa faca scandal. Intotdeauna intr-o institutie exista astfel de interese, pentru putere si prin intermediul meu s-a ajuns la presa. Nu inteleg de ce prin mine. Viata persoanal nu mi-o fac publica", a mai adaugat profesorul de religie.

 

Eleva a intrat in dierct si a povestit cum a fost primul act sexual dintre ea si profesorul de religie. "M-a luat din Romana si ne-am plimbat cu masina si mi-a spus sa mergem la el acasa ca sa nu ne vada cineva. Eu am de acord. Era ca o casa locuita avea si cateva lucruri de ale lui, nu avea canepele sau scaune, ci doar un pat. Si chiar parea locuit eu credeam ca el acolo sta. Am fost aici de vreo cinci - sase ori. Ne intalneam doar ca sa facem sex, nu stiam cum sa scapt de aceasta relatie complicata. Ma ameninta si m-am complacut in aceasta relatie.  Florin pana cand o sa minti mai bine recunoaste", a marturist Daiana in direct la CanCan TV. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate