FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, interviu IN EXCLUSIVITATE de pe platourile celui mai dur reality show televizat: "Nu ne permitem niciun fel de automatism...."

,
Unde va pleca Daniel Pavel in concediu dupa Survivor Romania 2021
Daniel Pavel, declaratii in exclusiviate de pe platourile Survivor Romania 2021

Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului Survivor Romania 2021, a povestit care este atmosfera de pe platourile de filmare inaintea Marii Finale a competitiei.


In articol:

1. Urmează "zile de foc" la Survivor Romania, așa cum ai spus chiar tu. Care e atmosfera intre concurenți? Ce ai observat diferit fata de pana acum?

Faza individualelor care precede Marea Finala a competitiei Survivor România prinde și la propriu, și la figurat, o perioadă și mai toridă

în aerul dominican- aerul se supraîncălzește și apar, din senin, uragane. În sincron perfect și cu starea de maxim focus și intensitate a Concurenților noștri rămași în cursă pentru că linia dreaptă de dinainte de start suscită mari emoții și oțeliri în privire cum n-am mai văzut până acum. Sunt gata, toți, de asalturile finale!

Daniel Pavel, declaratii despre Marea Finala Survivor Romania 2021
Daniel Pavel, dezvaluiri despre tatuajele pe care si le-a facut


2. Care e atmosfera pe platourile de filmare având in vedere ca mai este atat de putin pana la dezndamant?

In continuare nu ne permitem niciun fel de automatism care ar putea prejudicia emoția transmisă acasă. Suntem concentrati si in acelasi timp ne dorim sa transmitem trairile extraordinare ale concurentilor ramasi in competitie. Remarc acelasi focus tenace și la operatori, sunetiști și ceilalți colegi mai ales că sunt într-o rotație amețitoare între țările rămase în competițiile proprii  Survivor...

FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021: Mai sunt doar trei zile pana vom afla castigatorul Survivor Romania 2021

Survivor România sezonul al doilea se apropie de final! Mai exact de Marea Finală, un sfânt graal al Concurenților care au îndurat foamea cea mai dură, condiții meteo capricioase de insulă tropicală, confruntări de natură sportivă demne de arenele eroilor

din toate timpurile, gestionând victorii sățioase și dulci, dar și înfrângeri cumplite, cu căderi în deznădejde. 

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei CINCI concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, declaratii in exclusivitate de pe platourile de filmare despre Marea Finala
Daniel Pavel, interviu in exclusivitate despre atmosfera dintre concurenti de la Survivor Romania 2021

Doar unul dintre ei poate ridica Marele Trofeu Survivor 2021 deasupra capului. Cine și-l va adjudeca și care dintre ei își țese deznodământul fericit de campion absolut rămâne să urmărim împreună.

În orice caz, faptul că Survivor România a atins cote minunate de audiențe în această atât de plină jumătate de an, fiind cel mai intens și iubit reality din România momentului, se datorează într-o măsură convârșitoare Vouă, Marelui Public căruia îi facem, cu toții reverența cuvenită.

Acestea fiind zise, 3-2-1, Porniți!

Mai sunt 3 zile pana la Marea Finala Survivor Romania 2021
Care este atmosfera pe platourile de filmare Survivor Romania 2021

  3. Cu care dintre concurenții eliminați ai empatizat cel mai mult? De care te-ai simțit cel mai apropiat?

M-am simțit apropiat de fiecare concurent  în parte, fie ea sau el, artist, antrenor sau atlet, personalitate media sau sportiv emerit și campion.... 

Concurentii Survivor au alcatuit acel personaj colectiv care a oferit o emotie uriasa acasa. S-a creat o puternica legatura intre public si concurenti, o empatie iesita din comun. Ii invit pe cei de acasa sa isi sutina in continuare favoritii in competitie. Cu totii asteptam cu sufletul la gura Marea Finala!

4. Care a fost momentul cel mai încărcat emoțional pentru tine pana acum de la Survivor Romania 2021?

Momente de răscruce sunt acelea acelea când, pe traseu, văd accidentările și percep clipa și implicațiile pentru respectivul concurent. Văd cu ochii minții unde poate duce și am avut întotdeauna o anumită adecvare la contextul istoric, flerul de a înțelege rapid o situația și implicațiile ei.

Informațiile medicale și logistice ulterioare, de regulă îmi confirmă presimțirea, și atunci emoția devine ...răscruce. Facem cruce că s-a terminat totul cu bine, în toate situațiile avute- sănătatea Concurenților noștri este prioritatea numărul unu, așa cum știți, pentru Kanal D și Acun Medya, și fluier un nou traseu, într-o nouă zi.


6. Care va fi primul lucru pe care il vei face după terminarea filmărilor?

Am să mă așez pe spate în iarbă, la lăsarea întunericului și voi respira odată cu pământul insulei ăsteia, mulțumindu-i.

Apoi, o să pun mâna pe telefon:-) Deh, tehnologia. 

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce planuri are Daniel Pavel dupa terminarea competitiei

7. Ce planuri de vacanta ai?

Cum ajung  in tara, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic ce fix 1 an- cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții, și, desigur, cu colegii mei de e la Kanal D, primele zile după aterizare. Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să „depănăm” cele 6 luni.

Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de „luptători”.

Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce va face Daniel Pavel dupa ce se va termina Survivor Romania 2021
Unde va pleca Daniel Pavel in vacanta dupa Survivor Romania 2021

Citeste si: Albert Oprea de la SURVIVOR ROMANIA 2021 si-a ras barba! Roxana nu l-a mai recunoscut: "Buna, eu sunt Roxana, incantata de cunostinta"

8. O întrebare mai putin convențională...ce semnificație au tatuajele pe care ti le-ai făcut?

Am pe brațul stâng un tatuaj făcut spre "bătrânețe":-) când am împlinit 40 de ani. Primul și singurul de până acum:-) vizibil.

Este o metaforă vizuală reprezentând o armură de braț superior, cu simbolurile mele preferate, lupul, pana de scris și ancorele (marinarul din mine). În partea de jos armura executată de artist tatuator bulgar la Viena, în 3D, are inscripția Lupus Dei, cu fonturi romane. Și peste tot un semn al gladiatorilor din primul secol creștin. E o creație proprie.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Albert Oprea de la SURVIVOR ROMANIA 2021 si-a ras barba! Roxana nu l-a mai recunoscut: "Buna, eu sunt Roxana, incantata de cunostinta"

Aripa liberală din Palatul Victoria încasează o lovitură importantă. Deficitul guvernamental, printre cele mai mari din UE în T3

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Ce s-a intamplat de fapt cand Sebastian Chitosca a incalcat regulamentul la Survivor Romania 2021! Faimosul a dat detalii nestiute pana acum: "Nu imi place sa fur, dar...

Alexandra Chitosca, sotia lui Sebastian Chitosca a pierdut o sarcina! Ce decizie a luat atunci Faimosul de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies