Final de excepție la Survivor România în meciul cu Grecia. Recompensa s-a adjudecat! Ce echipă va lua cina la restaurant

,
Final de excepție la Survivor România
Recompensa s-a adjudecat! Ce echipă va lua cina la restaurant

Jocul pentru recompensă dintre români și greci a fost unul excepțional. Ambele echipe au luptat din răsputeri pentru a câștiga premiul pus în joc.


In articol:

Jocul de astăzi a fost unul de excepție, așa cum a precizat și Daniel Pavel. Echipele au fost mixte, astfel puterea a fost la dublu în ultimul joc al săptămânii de la Survivor România 2021. O singură echipă a reușit să intre în posesia recompensei uimitoare. Cine a câștigat?

Cine a câștigat cina la restaurant?

Surpriză de proporții la Survivor România, jocul de astăzi a fost o premieră pentru concurenții României care au jucat alături de cei ai Greciei. A fost un joc excepțional, plin de adrenalină, în care concurenții au depus toată energia pentru a câștiga recompensa pusă în joc. 

Final de excepție la Survivor România
Romania a luptat alaturi de Grecia

Competiția se apropie de final, iar surprizele sunt tot mai mari de la un joc la altul. Așa a fost și jocul de astăzi în care echipa Greciei s-a alăturat României într-un joc de colecție.

A fost un joc intens, iar energia bună s-a simțit în aer, Faimoșii și Războinicii au fost foarte motivați să lupte astăzi, mai ales că forțe proaspete li s-au alăturat.

Citeste si: In aceasta seara, la Kanal D, meci eveniment, cu participare internationala- Grecia si Romania! Echipele vor fi mixte!

Scorul a fost destul de detașat între roșii și albaștrii, lupta finală de astăzi s-a dat între Marius din echipa Războinicilor și Ilias de la Faimoși, care

provine din echipa Greciei. Echipele au fost mixte. Ilias a adus victoria echipei Faimoșilor cu scorul de 10-6, semn că cele două echipe unite au dat randament pe traseu și au reușit să aducă o victorie istorică la Survivor România.

Final de excepție la Survivor România
Faimosii au castigat meciul exceptional cu echipa Greciei

Faimoșii, atât din echipa României, cât și cei din echipa Greciei se vor bucura de o cină împreună, aceasta fiind miza jocului pentru recompensă.

În această seară, în consiliul de eliminare, un concurent va părăsi competiția Survivor România.

Propuși spre eliminare sunt Elena Marin de la Faimoși și Albert de la Războinici. După un joc de colecție, concurenții vor trebui să-și ia rămas-bun de la unul dintre coechiperii lor.

Citeste si: Momente incendiare la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Care este miza jocului?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente incendiare la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Care este miza jocului?

Florin Cîţu a făcut modificări la conducerea Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului: A demis o femeie și a instalat doi bărbați

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Culiță Sterp a dat lovitura la o cântare. Câți bani a putut să câștige pentru o dedicație? Este absolut halucinant!

In aceasta seara, la Kanal D, meci eveniment, cu participare internationala - Grecia si Romania! Echipele vor fi mixte!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies