Băieţi de băieţi

În producţia de la “Touchstone Pictures”, "Sorority Boys," protagoniştii sunt trei playboy şovinişti care, prinşi la ananghie din cauza banilor recurg la o ultimă şi disperată soluţie pentru a putea obţine cazare gratuită: intrarea în frăţia campusului, Delta Omicron Gamma ( D.O.G.).

" Aceasta este o comedie atentă la stereotipurile societăţii, mărturiseşte Melissa Sagemiller, care interpretează rolul Leah, lidera frăţiei D.O.G." Şi nu este ceva la care să vă aşteptaţi. Personajul meu are câteva noţiuni preconcepute şi incorecte despre bărbaţi."


Cu puţin machiaj şi colanţi, mult păr smuls, Dave, Adam şi Doofer merg deghizaţi în campusul fetelor drept Daisy, Adina şi Roberta. Totul merge conform planului până când Dave se îndrăgosteşte lulea de Leah, liderul D.O.G. El vrea să-i spună lui Leah despre adevărata lui identitiate, dar fără a-i distruge relaţia lui “Daisy” cu fata viselor lui. Ce ar trebui să facă un băiat care se dă drept fată?

Pentru a regiza filmul, Brezner şi Hamada l-au contactat pe Wally Wolodarsky, un scenarist de televiziune înzestrat cu energia şi comicul plin de sensibilitate de care pelicula ar avea nevoie.

"Wally a fost scenaristul la "The Simpsons," şi a scris şi regizat o comedie neagră numită "Coldblooded," care, după părerea mea, e foarte bună. În plus, i-am acordat întreaga încredere datorită umorului. Face clar diferenţa între ceea ce este hazliu şi ceea ce nu şi cel mai important e faptul că încurajează actorii să improvizeze. Nu puteam fi mai încântat de atât, de treaba pe care a făcut-o pentru acest film.”

titlu original - Sorority Boys

anul - 2002

genul - Comedie

Setari de confidentialitate