Fie criza cât de rea, tot mai bine în casa mea! Este principiul moștenit din tată în fiu, în familiile de asistați social din România! Iată cine sunt “leneșii de lux” dintr-o comuna din Dolj!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 nov 2022, 00:39

În timp ce unii se plâng că nu mai fac față scumpirilor și facturilor, alții nici nu se gândesc încă să coboare din pat și să meargă la muncă!

În vreme ce unii se plâng că nu mai fac față scumpirilor și facturilor, alții nici nu se gândesc încă să meargă la muncă. Sunt leneșii de lux, relaxați și odihniți, pe care statul ii plătește să “stea”. “Drumul lenei” i-a dus pe reporterii “Asta-i România!” în Dolj, în Catanele, comună fruntașă a țării, care a numărat și numără încă cei mai mulți asistați social.

Fie criză cât de rea, tot mai bine în casă mea! Este principiul moștenit din tată în fiu, în familiile de asistați social din România!

Criză, scumpiri, economie, scumpiri și de la o zi la altă nevoie de bani mai mulți. Sunt cuvintele de ordine în viața românului de rând, sufocat de prețuri, facturi din ce în ce mai mari și grijă zilei de mâine. Unii mai strâng cureaua, alții își mai iau un job. Unii sunt mai cumpătați, alții se mai împrumută că să treacă luna. Însă cu toate acestea există încă și români relaxați.

Citește și: Pastilele de slăbit, pericol de moarte! Iată povestea cutremurătoare a unui adolescent care a ajuns aproape mort la spital, după ce a slăbit 54 de kilograme în câteva luni!

Echipa Asta-i România a ajuns în Dolj, în comuna Catanele, locul unde muncă e de ani buni, un fel de virus misterios, care îi transformă pe cei buni de muncă în asistați social.

Nici măcar criza care bate la ușă nu a reușit să-i sperie și să-i dea jos din vârful patului pe cei care îngroașă listele “amărâților” plătiți de stat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Deși era puțin trecut de ora prânzului, la birtul din sat este masă plină de sticle goale.

Este singură ramură din economie, care duduie chiar și acum când lumea se plânge de sărăcie. Cu o țigară aprinsă într-o mână și o bere rece în cealaltă un bărbat își plânge de milă, deși a trecut de 50 de ani e norocos, deoarece este întreținut că un bebeluș de către părinții care au muncit o viață din greu pentru o amărâtă de pensie.

Ce sunt Zilele Bubatului și ce fac creștinii în aceste zile de sărbătoare. Gestul care aduce armonie în căsnicie. Tradiții și obiceiuri de Zilele Bubatului 2022

„Cu părinții, cu pensia, că stau cu ei! Sunt pensionari și mâncam cu toții! N-am niciun loc de muncă, că nu prea e de muncă pe aici! Am 50 de ani! N-am mai muncit de mult că m-am tras aci la țară! Am avut problema cu o mâna și cu un picior și nu m-am mai angajat!”, a spus un localnic din comună Catanele, județul Dolj.

Citește și: „Urzeala tronului” de la Târgoviște! Un locuitor al orașului a fost amendat după ce a instalat în curtea blocului o toaletă ecologică! Iată cum au reacționat autoritățile locale! 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies