Fermecătorul actor Murat Unalmis, surprins în ipostaze tandre alături de două colege din serialul Mă numesc Zuleyha!

,

Murat Unalmis este recunoscut drept un mare cuceritor în lumea actorilor. Iată cum a fost surprins sarmantul actor în Cappadocia.


In articol:

Murat Unalmis a făcut furori în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Demir, alături de superbă actrița Hilal Altinbilek. Deși are 40 de ani, celebrul actor se menține în formă și face încă ravagii printre femei, cu frumusețea să fizică și cu atitudinea să cemeleonica.


Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor în anul 2019, când a apărut la Kanal D, în serialul Mă numesc Zuleyha.

murat unalmis

Murat Unalmis, alaturi de colegii din serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Murat Unalmis, surprins în ipostaze tandre alături de două colege din serialul Mă numesc Zuleyha!

Murat Unalmis a venit pe lume în anul 1981, în orașul Kayseri, din Turcia. Însă după doar câțiva ani de la nașterea să, părinții săi au decis să se mute în Istanbul, acolo unde micul Murat a crescut și a studiat. Deși visa încă din copilărie să devină un actor mare, peste ani, Murat Unalmis a decis să se orienteze către Facultatea de Administrație și Afaceri, în cadrul Universității Marmara, însă la un moment dat a realizat că nu poate renunta la marele lui vis de a deveni actor și a decis să studieze și Facultatea de Teatru.

Citeste si: Ce avere fabuloasa are celebrul actor turc Murat Unalmis, care a dat viata personajului Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

Murat Unalmis a debutat în anul 2003, în serialul Kurşun Yarası, iar apoi a jucat în multe alte seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese. Dincolo de platourile de filmare, Murat Unalmis și-a dorit la un moment dat să se lanseze și în afaceri și cu multă ambiție a și reușit. În doar câțiva ani a cumpărat un restaurant și un hotel în Cappadocia, una dintre cele mai spectaculoase zone din Turcia.

murat unalmis

Murat Unalmis, alaturi de colegele sale din serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Murat Unalmis]

De curând, celebrul actor a publicat câteva imagini în care a fost suprins alături de două foste colege de ale sale din distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, Selin Genc și Sibel Tascioglu, care probabil că au ajuns pe acele meleaguri superbe la invitația colegului lor

de breaslă, cu care au legat frumoase prietenii în timpul celor doi ani de filmări.

murat unalmis

Murat Unalmis, gazda pentru doua foste colege de platou

[Sursa foto: Instagram Murat Unalmis]

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Un vaccin anti-cancer a fost testat cu succes

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Pentru ea ar muta munții din loc renumitul Murat Ünalmıș, actorul care a dat viață personajului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost fotografiați!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies