Femeia ideală. În mintea bărbatului

Pe vremuri se spunea că femeia ideală este frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă.

6 Femeia dorită. O femeie cochetă, care păşeşte plină de încredere într-o încăpere şi are o conversaţie plăcută şi inteligentă va fi cu atât mai plăcută bărbatului său cu cât acesta citeşte interes în privirile celorlalţi.

7 Femeia dezlănţuită. Bărbaţii iubesc femeile care ştiu să-şi lase inhibiţiile la uşa dormitorului şi care sunt capabile chiar să preia iniţiativa în domeniul sexual.

8 Femeia hotărâtă. O femeie aiurită, care se apucă de tot felul de proiecte şi apoi se plictiseşte, nu inspiră încredere şi nu va fi luată foarte în serios. Bărbatul respectă determinarea, chiar dacă preocuparea în sine nu i se pare importantă.

Citeste si: Socant! O eleva din Galati si-a facut o retea de prostitutie. Cum a inceput si la ce s-a putut ajunge depaseste orice inchipuire

9 Femeia fericită. Este vorba de acea persoană optimistă, care vede partea plină a paharului şi are umor. Mare parte din viaţa unui cuplu se petrece în afara aşternutului, iar bărbatul este fericit dacă acasă îl aşteaptă o atmosferă relaxată, o conversaţie veselă la cină, fără certuri, văicăreli sau bârfe răutăcioase.

10 Femeia care te face mai bun. Bărbaţii apreciază o persoană capabilă să-i asculte, să ofere o părere constructivă sau doar o vorbă bună. O astfel de atitudine naşte respect în sufletul bărbatului, care va învăţa astfel să se bazeze pe partenera sa, sentiment ce durează incomparabil mai mult decât frumuseţea ori atracţia sexuală.

Femeia ideală. În mintea bărbatului

femeia ideala

Citeste si: Horoscop special: Viata zodiilor in timpul sezonului GEMENI 2019

Citeste si: Niki Lauda, fost pilot de Formula 1 şi triplu campion mondial, a murit

Citeste si: Copil de 12 ani, vandut ca sclav de propriul tata, la Gaesti. Autoritatile sunt in alerta

Citeste si: Răzvan Ciobanu, accident sau sinucidere? Dezvaluiri incredibile: „Spunea că nu mai poate trăi cu datorii şi fără dragoste“

Vezi cele mai noi Stiri Kanal d

sursa: adevarul.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate