Femeia ideală. În mintea bărbatului

Pe vremuri se spunea că femeia ideală este frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă.

Există chiar studii care spun că un bărbat se gândeşte la sex o dată la 52 de secunde. Şi în acest caz, există o diferenţă marcantă între ceea ce visează bărbaţii şi ceea ce fac ei în realitate. „Ei sunt în general mai rezervaţi faţă de sex decât femeile. Bărbaţii ştiu ce vor în pat şi tind să caute asta. Apetitul sexual aventuros la majoritatea bărbaţilor nu există chiar şi când ei cred că îl au. În realitate, bărbaţii sunt conservatori", spune psihologul Simona Ştiuriuc. Din această cauză, ei vor fi incitaţi şi fascinaţi de o femeie provocatoare, care ştie să le menţină treaz interesul în dormitor.

Citeste si: "Mi-a spus că mergem la dentist, dar în realitate ne îndreptam către orfelinatul unde m-a părăsit". Povestea care te va pune pe ganduri

Decalogul perfecţiunii

Site-urile de specialitate au reunit în câteva puncte dorinţele arzătoare ale masculilor în ceea ce le priveşte pe femei.

Iată zece dintre trăsăturile care i-ar convinge pe aceştia că femeia de lângă ei este cea care le va rămâne alături pentru totdeauna.

1 Femeia mulţumită de sine. Bărbatul nu caută o femeie perfectă la trup, ci una care să se simtă bine în pielea ei, cochetă, îngrijită şi îmbrăcată atrăgător.

2 Femeia încrezătoare în propriile forţe. Nimic nu atrage mai mult decât o femeie care emană siguranţă şi încredere în sine. Desigur, aceasta nu trebuie să cadă în păcatul aroganţei, ci doar să ştie ce vrea.

Femeia ideală. În mintea bărbatului

femeia ideala

3 Femeia capabilă. Orice bărbat doreşte să fie cocoşul în casă însă el vrea să ştie că, la nevoie, se poate baza pe partenera sa, că aceasta poate prelua controlul şi rezolva o problemă.

Citeste si: DOSARUL REVOLUȚIEI! Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”

4 Femeia care te pune în valoare. Este important pentru un bărbat ca partenera sa să-l pună într-o lumină bună în public, să îşi manifeste aprecierea şi să-l laude.

5 Femeia independentă. Bărbaţii detestă femeile slabe, care se agaţă practic de ei. Ei preferă în schimb femeile independente, care pot funcţiona cu succes şi în afara relaţiei de cuplu. O femeie care îşi face timp pentru ea şi preocupările sale îi oferă şi soţului o necesară libertate de mişcare, un spaţiu privat, astfel încât să nu se simtă sufocat.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate