Fane Vancică, arestat pentru 30 de zile. Decizia luată de autorități la o lună după ce interlopul și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate

Author: Alina Petre

Fane Vancică

Interlopul Fane Vancică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de autorități la o lună după ce interlopul și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate.

Interlopul Fane Văncică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce acesta a fost filmat în timp ce lovea o femeie.

El este cercetat penal pentru violențele extreme care au devenit virale pe rețelele de socializare. Decizia a fost luată de autorități la o lună după ce interlopul și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate. 

Citeste si: Fane Vancică, cel care și-a bătut amanta cu bestialitate, a fost reținut pe Aeroportul Otopeni

Interlopul Fane Vancică, arestat pentru 30 de zile

Marți dimineață, Fane Văncică a fost luat de acasă de mascați, iar vila lui din Sectorul 5 a fost percheziționată. Interlopul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a decis arestarea preventivă. 

„Un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere pe raza municipiului Bucuresti, într-un dosar penal înregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și linistii publice comise de către Nita Cami zis Fane Vancica", anunță

autoritățile.

Interlopul este cercetat în urma apariției pe TikTok a unor imagini în care acesta lovea o femeie. Acesta și-a cerut scuze, iar victima nu a vrut să depună plângere, dar cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Cum și-a justificat Fane Vancică fapta

„Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten.

Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed, m-am luat de ea.Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze”, a mărturisit Fane Vancică, după ce imaginile au ajuns peste tot pe Internet.

Fane Vancică, arestat pentru 30 de zile. Decizia luată de autorități la o lună după ce interlopul și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate

Acesta și-a cerut scuze, iar victima nu a vrut să depună plângere, dar cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

„În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii că să nu îmi cer scuze. Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei, mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, a spus atunci Fane Vancică.

Citeste si: Fane Vancică, cel care și-a bătut amanta cu bestialitate, a fost reținut pe Aeroportul Otopeni

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies