Exista si romani fericiti in Londra. Afla secretul reusitei lor! VIDEO

Se lasa seara peste Londra, Regina se retrage spre palat, iar supusii printre care si sute de mii de romani robotesc de zor. Fiecare dintre ei trage din greu pentru diverse teluri, unii pentru o casa mai mare, altii pentru o masina mai puternica in timp ce altii isi rupa palmele pur s simplu pentru o viata mai buna.

Niciunul nu ar ramane insa nu ar ramane definitiv in Regatul Britanic, dar echipa emisiunii "Asta-i Romania" a intalnit si romani fericiti, care cu un pic de creativitate au devenit din simpli muncitori patroni.

La 15 minute de centrul Londrei, in cartierul evreiec, Marian Gaspar si-a deschis  un restaurant cu specifici romanesc, iar reteta lui a fost una de succes. Romanii care duc lipsa bucateleor traditionale din tara vin cu duiumul la restaurant sa-si mai aline sufletul. "Incet, incet ii invat pe romani sa manance englezeste si pe englezi sa manance romaneste, ia treaba este brici", a spus patronul restaurantului.

La Mario in restaurant totul are parfum de Romania, de la condimente pana la preparate. Urmareste materialul VIDEO prezentat in cadrul emisiunii "Asta-i Romania" si poti afla mai multe despre romanii din Anglia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate