Exista MINUNI de Craciun! Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei! Afla ce si-au spus

Exista MINUNI de Craciun” Oana Zavoranu s-a impacata cu mama ei! Afla ce si-au spus

Intrebarea serii la ”CanCan TV” a fost cine ii va fi alaturi de Craciun Marioarei Zavoranu. Si pentru a lamuri mama Oanei a fost invitata in platoul emisiunii.

”Vreau sa las timpul sa decida pentru noi si nu vrea sa fortez nimic in acest sens”, a spus Marioara. Aceasta a continuat sa povesteasca despre cum a fost respinsa de Oana in nenumarate randuri. ”Dumneavostra sunteti singurul martor al momentului cand era sa o paruiesc intr-o pauza din emisiune”.

 

”Vrajitoarele mi-au trimis si acasa o binefacatoare care sa-mi faca bine pe care am refuzat-o politicos si foarte ferm”, a mai adaugat Oana.

 

Oana Zavoranu a fost invitata si ea sa vina la ”CanCan TV” alaturi de mama ei. Ar fi o premiera ca aceasta sa vina.

 

”Nu am terminat de impodobit bardul este doar pe jumatate. Poate este un semn ca Oana va veni in aceasta seara aici”, a mai spus Marioara Zavoranu.

 

In cele din urma Oana a venit in emisiune si a surprins-o pe mama ei, aceasta i-a adus un buchet de flori, spre bucuria mamei care avea lacrimi in ochi. Cele doua au incept sa povesteasca de la ce se certau ele cand Oana era mica. ”Intr-o zi era sa-mi omoare biata baba care avea grija de Oana”, a povestit  Marioana despre fiica ei.

 

”Oana era un copil foarte frumos”, dupa care mama Oanei a spus ca i-a adus  o bijuterie. ”Asta nu o sa-l mai dau necuratului”, a spus fiica ei. Acest moment a fost foarte emotionant, iar Oana a pupat-o si i-a multumit.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate