Exclusiv! Pasiunea mai puțin cunoscută a doamnei teatrului romanesc. Rodica Popescu Bitănescu recunoaște că este o pofticioasă: "Imi place să mănânc, să râd și să mă simt bine!"

,

Marea actrita a teatrului romanesc a povestit ca una dintre micile placeri ale vietii in ce o priveste, este sa guste cate putin din fiecare preparat culinar.

Rodica Popescu Bitanescu, una dintre marile doamne ale teatrului romanesc, cu un ras inconfundabil care i-a adus numeroase roluri de comedie, a recunoscut că una din micile placeri ale vieții este mâncatul, însă acest lucru are o istorie în spate, în ce o privește. 

Actriță a povestit că soarta familiei sale a fost greu încercată de-a lungul multor ani din lipsa banilor, trăind practic în sărăcie. Născută în comuna Răsuceni, Giurgiu, Rodica Popescu Bitănescu și-a petrecut cei mai frumoși ani ai copilăriei în sărăcie.

Citeste si: Exclusiv! Mirabela Dauer, amintiri chinuitoare din copilărie: "Tatăl meu a fost închis pe nedrept"

Rodica Popescu Bitanescu: "Îmi place să mănânc și să mă simt bine pentru că asta vine din subconștient"

Rodica Popescu Bitanescu, despre viata de familie
Rodica Popescu Bitanescu, de ce nu are copii?

Tatăl sau a fost arestat, iar mama a fost nevoita să facă fata singura încercărilor vieții. Mai mult, întreagă familie a fost data afara din casa pe care o dețineau. Mâncarea și traiul de zi cu zi au fost problemele care i-au marcat existenta, astfel actriță recunoaște că acest lucru i-a rămas în subconștient: "Îmi place să mănânc și să mă simt bine pentru că asta vine din subconștient.

Trebuia să mănânc orice că să trăiesc. Doamne, ce pofticioasa sunt și acum, a mai spus actriță în exclusivitate pentru kanald.ro.

Mai mult, Rodica Popescu Bitanescu a recunoscut că îi mai place o băutură carbogazoasa pe care o consuma frecvent. Este vorba de cola, o băutură răcoritoare căreia actriță nu îi poate rezista: "Eu am rămas cu un complex, acela să mănânc bine, să rad bine și să scriu piese de teatru și să joc. Mulți timp, mai precis în copilărie, Rodica Popescu Bitanescu a mâncat mâncărică de prune și magiun trăind niste vremuri foarte grele.

rodica popescu bitanescu scene nud
Rodica Popescu Bitănescu, adevărul despre scenele nud[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Exclusiv! De ce nu mai poartă Mirabela Dauer bijuterii de valoare. Totul are legătură cu ce i s-a întâmplat artistei în urmă cu câțiva ani

Rodica Popescu Bitanescu, poveste de dragoste de aproape 46 de ani

Actrița a trecut prin multe perioade dificile în viață, însă și-a găsit marea dragoste în persoana soțului ei cu care este căsătorită de peste 45 de ani. Nu au avut niciun copil, însă iubirea îi unește și astăzi, cei doi completandu-se în absolut tot ce fac, fie acasă, fie când vine vorba de arta.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Călin Goia vorbește despre participarea trupei Voltaj la Eurovision. Artiștii au ajuns la inimile oamenilor cu o piesă despre părinții și copiii despărțiți de munca în străinătate

Falimentul industriei cripto e tot mai vizibil: investitorii fug pe capete; 20 de miliarde de dolari au retras numai în ultima lună

Călin Goia vorbește despre participarea trupei Voltaj la Eurovision. Artiștii au ajuns la inimile oamenilor cu o piesă despre părinții și copiii despărțiți de munca în străinătate

Călin Goia, omul real din spatele scenei. Ce meserie are solistul trupei Voltaj, de fapt, și cum a reușit formația să treacă testul timpului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies