Evadare din infern

,

Eduard Petru îţi prezintă povestea unei tinere, victimă a traficului de persoane.

Emisiunea „Căsătoreşte-te cu mine” s-a confruntat în cel de-al doilea sezon cu un caz şocant! Întreaga echipă a asistat la rugăminţile unei mame ce nu îşi mai văzuse fiica de un an de zile, plecată să muncească peste hotare. Înduioşat de lacrimile ei, moderatorul Eduard Petru a hotărât să o ajute. În urma discuţiei cu aceasta, echipa a luat legătura cu autorităţile, reuşind astfel să dea de urmă fiicei dispărute.

Cazul Ionelei, plecată din ţară în căutarea unui loc de muncă care să-i asigure un trai mai bun, nu este unul singular! Sute de femei cad victime în fiecare an traficului de persoane.

Timp de un an de zile, Ionela a fost sechestrată în Belgrad de către o grupare care se ocupa cu traficul de persoane. Autorităţile consulare române din Belgrad împreună cu serviciile secrete din Serbia au reuşit să dea de urma tinerei dispărute şi să o elibereze în urma unei razii.

Întoarsă în ţară, Ionela vrea să îşi reia viaţa de dinaintea coşmarului. Deşi nu o să poată uita niciodată ceea ce i s-a întâmplat, se bucură că a scăpat cu viaţă. Singura persoană care o poate ajuta să treacă peste teroarea şi umilinţele la care a fost supusă este iubitul ei cu care vrea să îşi întemeieze o familie.
 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies