Evadare din infern

Eduard Petru îţi prezintă povestea unei tinere, victimă a traficului de persoane.

Emisiunea „Căsătoreşte-te cu mine” s-a confruntat în cel de-al doilea sezon cu un caz şocant! Întreaga echipă a asistat la rugăminţile unei mame ce nu îşi mai văzuse fiica de un an de zile, plecată să muncească peste hotare. Înduioşat de lacrimile ei, moderatorul Eduard Petru a hotărât să o ajute. În urma discuţiei cu aceasta, echipa a luat legătura cu autorităţile, reuşind astfel să dea de urmă fiicei dispărute.

Cazul Ionelei, plecată din ţară în căutarea unui loc de muncă care să-i asigure un trai mai bun, nu este unul singular! Sute de femei cad victime în fiecare an traficului de persoane.

Timp de un an de zile, Ionela a fost sechestrată în Belgrad de către o grupare care se ocupa cu traficul de persoane. Autorităţile consulare române din Belgrad împreună cu serviciile secrete din Serbia au reuşit să dea de urma tinerei dispărute şi să o elibereze în urma unei razii.

Întoarsă în ţară, Ionela vrea să îşi reia viaţa de dinaintea coşmarului. Deşi nu o să poată uita niciodată ceea ce i s-a întâmplat, se bucură că a scăpat cu viaţă. Singura persoană care o poate ajuta să treacă peste teroarea şi umilinţele la care a fost supusă este iubitul ei cu care vrea să îşi întemeieze o familie.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate