Este George Simion un om violent? Motivul pentru care politicianul a fost caracterizat ca fiind foarte impulsiv: „Când văd o nedreptate sunt un tip mai coleric”

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care politicianul a fost caracterizat ca fiind foarte impulsiv

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost George Simion.

În ultima ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe

canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost George Simion, liderul partidului AUR.

Este George Simion un om violent?

De când a intrat în lumea politică, George Simion a fost caracterizat ca fiind un om violent, lucru care îl deranjează foarte mult pe politician. Acesta a recunoscut că are numeroase defecte care au fost scoase în lumină de presă, dar nu este nicidecum un om

care susține violența.

„Nu cred că violența este soluția, cred că dialogul este soluția, de multe ori se trece peste dialog în societatea românească, nu reamintesc acum de multe episoade politice. Nu cred în violență, dar cred că trebuie să fim mai radicali și să apăram ce e al nostru, de la țară la familie, până la drepturile care ne sunt călcate în picioare.

Citește și: Ce o deranjează cel mai mult pe Smaranda, fiica lui Serghei Mizil, când vine vorba de tatăl ei: „Sunt sătulă, îmi crește tensiunea!”. Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

A lua atitudine nu înseamnă a fi violent.

Multă lume mă percepe așa din cauza imaginii făcute în mass-media.

Când văd o nedreptate sunt un tip mai coleric, poate trece chestia asta odată cu vârsta, însă nu suport să văd nedreptatea”,  a declarat George Simion.

George Simion, elev model în copilărie

George Simion este liderul partidului AUR, iar în copilărie era un elev eminent, lua doar note mari și era pe primul loc la premiere. Lucrurile s-au mai schimbat puțin în liceu, acolo unde a prins gustul rebeliunii, al meciurilor cu băieții și al fetelor.

Ce calitate trebuie să aibă un bărbat pentru a o cuceri pe Lidia Fecioru. Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”: „În afară de ce am eu, ce poți să-mi oferi?”

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre bărbații din trecutul său amoros: "Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi" Cum se înțelege vedeta cu actualul iubit

„În școala generală eram un tocilar. Aveam mereu premiul întâi. După aia m-am dus la Lazăr, unul dintre cele mai bune licee din București, și acolo în liceu, mai degrabă, am început să mă duc la meciuri. Eram la Filologie, eram doar trei băieți în clasă și nu aveam un anturaj. E complicat cu multe fete”, a povestit George Simion, liderul partidului AUR.