Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!

,
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat favoritul săptămânii și concurentul care părăsește competiția
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat favoritul săptămânii și concurentul care părăsește competiția[Sursa foto: Captură KANAL D]

Galele Puterea Dragostei se termină mai tot timpul cu o eliminare, excepție făcând situațiile speciale în care mesajul din Cutia Pandorei dă totul peste cap. Cine a părăsit competiția în această seară?


In articol:

Fiecare concurent care a ajuns în casa iubirii a avut în plan să își găsească marea iubire, iar dacă unii au reușit să o facă, alții încă sunt în căutarea persoanei potrivite. Pentru ce concurent drumul la Puterea Dragostei s-a oprit și cine este favoritul publicului în această săptămână?

Alexandra sau Alex? Iată cine este favoritul publicului

Alexandra și Alex sunt printre cei mai iubiți concurenți ai acestui sezon. Deși s-au implicat în foarte multe conflicte de-a lungul timpului, cei de acasă au ajuns să îi îndrăgească, astfel că în fiecare săptămână cei doi primesc o mulțime de voturi din partea celor de acasă. În această săptămână, Alexandra a fost aleasă favorita publicului, ea fiind cea care a primit cecul în valoare de 1500 de euro. Astfel, concurenta a devenit lider suprem în casa iubirii și și-a protejat casa.

Citeste si: A fost dat afară din emisiune după ce a devenit violent! Cristina Mihaela: „Ieși afară, ieși!” Replici tăioase și conflicte puternice la Puterea Dragostei

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei în această săptămână?

La finalul Galei Puterea Dragostei din această duminică, concurenții și-au exprimat votul.

Băieții și fetele au decis pe cine nu își mai doresc în casă, astfel că în cele din urmă, în pericol de eliminare s-au aflat Marinescu, Romeo și Irina. Pentru că Alexandra a ieșit favorită, aceasta și-a protejat casa, astfel că Irina s-a salvat automat de la eliminare.

Cristina Mihaela a anunțat că pentru Romeo, drumul la Puterea Dragostei s-a încheiat.

„Marinescu, pentru că tu ești mai sus în clasamentul telespectatorilor, tu poți merge la loc.

Romeo, din păcate, tu va trebui să părăsești competiția în această seară.”, a spus Cristina Mihaela.

Chiar dacă nu și-a putut întâlni sufletul pereche, concurentul nu este dezamăgit, iar după ce a aflat că se va întoarce în România a ținut să spună câteva cuvinte.

„Nu mi-aș fi dorit încă să plec, dar asta este. Mă bucur de experiența pe care am trăit-o, mă bucur că am cunoscut acești oameni frumoși, minunați, mă bucur că v-am cunoscut pe dumneavoastră.

Am învățat să am o mai mare toleranță, tot ceea ce credeam eu despre oameni, aici mi s-a dat peste cap.”, a spus Romeo.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 12 iunie 2021–A doua parte- VIDEO. Decizie radicală a unui concurent: „Nu mă interesează prieteniile, vreau o relație și cam atât!” S-a hotărât să lupte pentru iubire!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Comanici face dezvaluiri socante despre unul dintre colegii sai! "Ar fi casatorit in Italia si are un copil!" Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea...

Florin Cîţu a făcut modificări la conducerea Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului: A demis o femeie și a instalat doi bărbați

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 11 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Marinescu detonează bomba: "Mă despart de Maria și mă cuplez cu tine?"

Veste incredibila pentru fanii Puterea dragostei! Bianca Comanici revine in emisiune! Iata ce a declarat fosta concurenta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies