Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este înfiorător

,

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile Emi Pian, liderul grupării Duduianu din Capitală, ucis azi-noapte de un rival, juca sume uriașe la barbut. Chiar acest joc de noroc i-a adus sfârșitul.


In articol:

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile În urmă cu trei ani, mai mulți membri al clanului Duduianu au fost implicați într-un dosar penal, după ce ar fi șantajat mai multe persoane din cauza unei datorii.  Este vorba despre Florin Mototolea, zis Emi Pian, Miltiade Văduva, zis Seif, Ionuț Văduva, Niculae Duduianu, tatăl lui Emi, și Ion Parnică, relatează antena3.ro

Interlopii acestui clan au fost implicați în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj. Emi Pian lua dobândă chiar și 35% pe zi!

În timpul unei partide de barbut din 2016, interlopul Emi Pian a împrumutat un jucător cu suma de 20.000 de lei. Cel care a împrumutat banii a rămas fără o maşină de lux, marca Audi Q7, pe care a oferit-o garanție pentru datorie. Potrivit rechizitoriului, Emi Pian percepea dobândă între 10 și 35% pe zi pentru sumele oferite. 

Emi Pian a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe cel pe care l-a împrumutat. ”Numitul Stan Iulian i-a reproşat inculpatului Mototolea Florin deciziile luate de acesta, iar după câteva zile, numitul Stan Iulian a găsit două persoane dispuse să cumpere autoturismul marca Audi Q7 pentru suma de 7000-8000 euro, astfel că s-a deplasat împreună cu aceştia la locuinţa lui Mototolea Florin unde, acesta din urmă i-a spus că a vândut autoturismul Audi Q7 şi i-a spus că îi va da 500 de euro pentru a stinge datoria de 20.000 lei”, se arată în rechizitoriu. 

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile Păgubitul care a rămas fără mașină a depus atunci plângere împotriva lui Pian. Emi Pian a murit azi-noapte, după ce fiul lui Napy, un alt interlop bucureștean, l-a înjunghiat. Scandalul a pornit de la un joc de barbut.

 

Citește și:

Dezastru pentru clanul Duduienilor! Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său

Bataie intre clanuri din Bucuresti, noaptea trecuta. Un barbat a decedat si altul este in stare grava, la spital

Scrisoarea pentru Dragnea de la Sorin Dumitraşcu, liderul sindicatelor din penitenciare: „Nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În puşcărie nu e ca la Parlament”

Exit Poll ora 14:00 Alegeri Locale Primăria Capitalei. Gabriela Firea, în față în lupta cu Nicușor Dan! Cum arată procentele

Incidente alegeri locale 2020: A fost reținut pentru fraudă electorală! Ce infracțiune a comis


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies