Ella și Bianca, în război! S-au atacat dur! Ce a dezvăluit Ella despre partidele de amor ale Biancăi: "Te înțeleg, ai hormoni"

,

Ella și Bianca s-au certat foarte rău în emisiunea de astăzi. S-a ajuns la atacuri dure, iar Ella a dat de înțeles că Bianca nu prea doarme în hotelul fetelor.


In articol:

Ella: Te bagi în totul în emisiunea asta

Bianca: Tu te-ai băgat în totul 

(...)

Ella: Toată emisiunea asta ține de ea. Dar nu e conștientă că va ieși din emisiunea asta și... trebuie să fii un pic respectată

Bianca: Stai, dragă, liniștită, că sunt foarte respectată

Ella: Când mi-au zis oamenii ăștia că e un șarpe nu credeam, am zis că e o fată educată (...) La cât de perversă ești... Vezi de iubițelul tău că o să rămâi fără el

Bianca: Să rămân fără el? O să rămâi tu fără bărbat toată viața

(...)

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", GEST EXTREM! Iata cum a fost filmat, pe capota masinii lui Jador!

Ella: Când a fost vorba de acea cameră de hotel nu s-a mai dat (...) Nu e problema mea, e problema lor (...) Nu prea stai la hotel (...) Te înțeleg, că ești tânără, hormoni...

(...)

Ella: Îi e frică de Roxana, să nu i-l ia pe Livian (...) Fosta lui e superbă

Bianca: Crezi că un băiat ca Livian se uită doar la aspectul fizic?

Ella, atacată dur: "Nu te-ai dus să-ți vezi mama, ci ți-ai pus..."

Ella a fost atacată dur pe internet de către o persoană care ar cunoaște-o din afară. Aceasta susține că Ella nu a fost de sărbători acasă să își vadă mama.

"ELLA, ai zis azi în emisiune că era să-ți pierzi mama la 5 ani, dar de ce când ai fost de Revelion 7 zile în vacanță în România NU TE-AI DUS LA BOTOȘANI SĂ-ȚI VEZI MAMA, ci ai mers la Cluj la fostul iubit, apoi la distracție la Straja și apoi ai stat vreo 2 zile în București să-ți pui acid hialuronic în buze? În emisiune te victimizezi pe spatele mamei tale, dar când mergi în țară nici măcar nu te deranjezi să mergi să-ți vezi biata mamă bolnavă! E urât ce faci, ești ipocrită și falsă!", a acuzat-o persoana respectivă pe Ella.

Jador a intrat în live cu Georgiana și a spus tot ADEVĂRUL despre relația lor!

Jador a făcut un live cu Georgiana, fosta lui iubită, în care a spus tot adevărul despre relația lor.

"O am alături de mine pe Georgiana. Cea mai controversată relație a mea, cea mai controversată relație și, am zis, trebuie să o aduc pe fata asta într-un vlog. Nu a vrut să vină", a spus Jador.

"Nu am vrut să vin. Eu nu sunt persoană publică, la fel ca voi, concurenții de la Puterea dragostei, și nu am vrut să apar", a spus Georgiana, explicând că a fost convinsă de Jador să apară în live după tot ce s-a discutat în media.

"Noi suntem prieteni, am încercat să ne împăcăm de mai multe ori. Suntem foarte buni prieteni, ne ajutăm, am avut o relație oficială, și pe Facebook. Suntem doi oameni care au fost împreună și care s-au mai văzut, așa cum s-au mai văzut mulți foști.

Am fost aproape un an de zile împreună", a lămurit Jador relația cu Georgiana în live.

"Nu a mers, ce, e un capăt de țară? Am încercat de mai multe ori, dar nu merge, ne e mai bine ca prieteni.

Deci, fetelor, nu suntem împreună, nu mai avem nicio treabă, toate fetele să apeleze la el că e disponibil", a pus Georgiana punctul pe i.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ella a dezvăluit de ce nu s-a descalificat pentru Jador! A povestit totul, cu lux de amănunte!

Se anunță haos în traficul din București: restricții de circulație din cauza lucrărilor la noua stație de metrou

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Ce a pățit Jador chiar acum, la începutul anului! Situația e gravă: "Cineva mi-a vrut răul"

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", gest extrem! Iata cum a fost filmat, pe capota masinii lui Jador!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies