Eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici face anunțul de care se temeau toate concurentele din competiție

,
Eliminare in Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici face anuntul despre eliminare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala eliminatorie sambata seara la Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities trec prin furcile caudine in aceasta sambata de la ora 20:00 la Kanal D cand are loc Gala eliminatorie. Astfel, Ilinca Vandici face anuntul de care se temeau toate concurentele competitiei de stil.

Insa, inainte de a ajunge in faza eliminariii, concurentele au de facut un show pe care juratii Bravo, ai stil! Celebrities il vor nota ca atare.

Citeste si: Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities dintre Raluca Dumitru, Mellina și Amna: "Chiar am rămas fară cuvinte!"

Eliminare la Bravo, ai stil! Celebritie. Cine va pleca din competitie

Se pare ca in aceasta seara, concurentele nu au fost la inaltimea asteptarilor juratilor sau cel putin o parte dintre ele. O nota de 2 i se pare potrivita pentru prestatia unei concurente din partea temutului jurat Bravo, ai stil! Celebrities, Maurice Munteanu.

Raluca Dumitru ia in vizor o noua concurenta si considera ca este imbracata prea simplu pentru o Gala: "Mi se pare ca e putin cam simpla pentru Gala.

As fi vazut putin mai mult!"

Ilinca Vandici face anuntul despre concurenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Raluca Dumitru o taxează dur pe Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities: "Rochia asta a purtat-o și Ilinca într-una din emisiuni!"

Adina Halas: "Da, nu sunt de acord!"

Tibi Clenci: "Ma astept la mult mai mult decat atat la voi, fetelor!"

Raluca Badulescu: "Tinuta lipseste cu desavarsire"

Maurice Munteanu:"Nu e nici pe tema!"

Cine

va fi eliminat in Gala Rock'n Roll Baby? Cine va parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities? Ilinca Vandici face anuntul de temut din cadrul acestei editii. Nu rata una din cele mai palpitante Gale in aceasta seara de la ora 20:00!

 

Citește-ne pe

Citește și:

“Bravo, ai stil! Celebrities” a clasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

Șofer STB: am ieșit pe traseu, în huiduielile colegilor mei. M-au scos cu jandarmii din garaj

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Ruxi, ținută excepțională în ediția din această seară Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta, schimbare dramatică de look! Cum s-a prezentat în platoul emisiunii

Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei! Urmăriți o ediție incendiară luni, 24 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies