Eliminare cu hohote de plâns în „Casa iubirii”! Bia părăsește competiția, după ce Robert și Mihaela s-au salvat. Cristina izbucnește în lacrimi: „Mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 feb 2023, 20:00

Bia părăsește competiția, după ce Robert și Mihaela s-au salvat

Sursa: Captură KANAL D

În ultima gală eliminatorie a emisiunii „Casa iubirii”, s-a lăsat cu lacrimi și hohote de plâns.

În gala eliminatorie de astăzi din emisiunea „Casa iubirii”, prezentată de

Andreea Mantea și difuzată exclusiv pe Kanal D, trei concurenți au fost la risc de eliminare: Mihaela, Bia și Robert. Din păcate, doar doi dintre cei trei concurenți au reușit să se salveze.

Bia, Robert și Mihaela au urcat pe podiumul eliminării

Astăzi, pe podiumul eliminării, concurenții care au urcat au fost Bia, Mihaela și Robert. Prima persoană care s-a salvat a fost Mihaela, fiind un motiv de bucurie pentru

Cristina. Chiar dacă a votat-o, își dorea să fie salvată pentru că știe că se poate schimba și își poate găsi pe cineva în casă.

Citește și: Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Ultimii care au rămas pe podiumul eliminării au fost Robert și Bia, urmând ca unul dintre ei să plece acasă. Spre dezamăgirea tuturor, cea care a fost eliminată este Bia și nu Robert, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea.

După ce a fost eliminată, Bia a declarat că se aștepta să se întâmple acest lucru, având în vedere că, în urmă cu o zi, se

gândea intens la acest lucru. 

„Vreau să le mulțumesc tuturor... poate locul meu nu este aici, cum și simt, mă bucur că m-ați votat, într-un fel. Într-un fel nu, și sper să vă găsiți, într-adevăr, iubirea, și să fiți fericiți, meritați”, a mărturisit Bia.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Cristina a izbucnit în plâns după ce a fost eliminată

Imediat după ce Bia a fost eliminată, Cristina, concurenta care s-a apropiat cel mai mult de ea, a izbucnit în lacrimi. Andreea Mantea l-a atenționat pe Radu să o lase să plângă și să nu o mai strige și să se strâmbe la ea, pentru că o doare plecarea Biei și așa își exprimă ea sentimentele.

Într-o fracțiune de secundă Cristina a izbucnit și mai tare în plâns, moment în care Radu s-a ridicat și s-a dus la ea să o îmbrățișeze. 

Văzându-și prietena în această ipostază dureroasă, Bia a început să plângă și ea.

„Chiar îmi pare rău că pleci, și sper să ținem legătura”, i-a spus Cristina Biei, plângând. Bia i-a promis că vor păstra legătura după emisiune.

Citește și: ”Ionuț se joacă cu Larisa pentru emisiune”. Bogdan, fostul concurent de la Casa Iubirii, previziuni sumbre despre cei doi concurenți, înainte de Marea Finală

Ies la iveală detalii șocante despre Ionuț! Încă o lovitură teribilă pentru Nona! „Nu văd calea cum să mă reîndrăgostesc aici în Casa iubirii în momentul de față!” Are sau nu Ionuț pe cineva afară? Aflați totul sâmbătă, 25 februarie, de la 16:00 și 19:00!

„Mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc, ea e o fată superbă, chiar dacă aici nu a avut curajul și, nu știu de ce, nu s-a deschis și nu s-a comportat cum e ea, nu știu, nu-mi dau seama. Dar am petrecut momente foarte frumoase cu ea și multe chestii în comun”, a mărturisit Cristina.

În final, Andreea Mantea i-a urat toate cele bune Biei, după care proaspăt eliminata concurentă și-a luat la revedere de la fete și de la băieți. A urmat o îmbrățișare puternică și emoționantă între Cristina și Bia, care plângeau neîncetat.