Elevii se întorc la școala online! Iată localitățile unde rata de infectare a depășit șase la mia de locuitori

,
Școala

Copiii revin la școala online de luni, 20 septembrie

[Sursa foto: PixaBay]

Din păcate, elevii se întorc la școala online. Varianta Delta își lasă amprenta din ce în ce mai mult, astfel că, în 13 localități, rata de infectare a depășit șase la mia de locuitori. Iată care sunt zonele în cauză


In articol:

Elevii se întorc la școala online! Rata de infectare a depășit șase la mia de locuitori în 13 localități, astfel că, de luni, elevii vor începe școala în regim online.

Elevii se întorc la școala online! Iată localitățile unde rata de infectare a depășit șase la mia de locuitori

În ultimele 24 de ore, peste 4000 de persoane au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, rata de infectare apropiindu-se de 9 la mia de locuitori. 13 localități au depășit rata de infectare de șase la mia de locuitori. Așadar, aceste zone vor introduce, din nou, școala în regim online, începând de luni.

Lista localităților care încep școala online de luni

Cu puțin timp în urmă, Ministerul Educației a postat documentul care arată că 13 localități din România au depășit rata de infectare de șase la mia de locuitori. Potrivit documentului, cinci localități din județul Satu Mare, două din județul Cluj și câte una din Sibu, Arad, Caraș-Severin, Sălaj, Dolj, Neamț au rata de infectare mai mare de șase la mia de locuitori.

Citeste si: Devine OBLIGATORIU! Reguli noi pentru milioane de elevi. Ce este INTERZIS să faci de AZI

Document

Documentul emis de Ministerul Educației

[Sursa foto: edu.ro - Ministerul Educației]

Cea mai mare rată de infectare a fost confirmată în localitatea Târșolț, din județul Satu Mare, respectiv 13,88 la mia de locuitori, pe locul doi fiind localitatea Șeica Mică, din județul Sibiu, respectiv 11,15 la mia de locuitori și în Cărand, din Arad, respectiv 10,22 la mia de locuitori.

De asemenea, autoritățile au luat măsuri stricte, astfel că, începând de luni, școlile revin la regimul online. Singurele instituții care rămân deschise vor fi creșele și grădinițele.

Citeste si: ȘCOLI ÎNCHISE pentru unii elevi! În ce localități va continua școala în regim online

Pe data de 13 septembrie, în România s-au deschis școlile și grădinițele. După ce anul trecut școala online i-a despărțit pe școlari de colegii lor, dar le-a dat bătăi de cap și părinților, toată lumea a crezut că lucrurile vor reveni la normal în ceea ce privește școala în regim fizic.

Din păcate, elevii din cele 13 localități din țară, în care rata de infectare a depășit șase la mia de locuitori, vor face școala strict în regim online începând de luni, 20 septembrie, a anunțat Ministerul Educației.

Întregul document poate fi consultat aici: https://www.edu.ro/sites/default/files/Incidenta%20pe%20localitati%2017.09.2021.pdf 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Atenție elevi! Se întâmplă de luni, 13 septembrie. Ministrul Educației a făcut anunțul în ultimul moment

ULTIMA ORĂ Incendiu devastator la un uscător de semințe

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Prima zi de școală 2021. Ce au avut de făcut elevii în această zi

Adelina Pestrițu în prima zi de școală. Cum arăta vedeta în copilărie?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies