Eleva care a avut o relatie cu profesorul de religie continua seria dezvaluirilor incendiare

Eleva care a avut o relatie cu profesorul de religie continua seria dezvaluirilor incendiare

Scandalul sexual de la Liceul George Enescu a ajuns si in atentia ministrului Educatiei, Liviu Pop. O ancheta este in curs de desfasurare pentru a face lumina in acest caz.

Eleva Daiana Dutu, in varsta de 17 ani, sustine ca a avut o relatie amoroasa, timp de mai bine de un an cu profesorul ei de religie, Florin Grigore. Fata a declarat ca profesorul i-a facut avansuri inca de pe vremea cand aceasta nici nu implinise 16 ani. Naiva si indragostita, adolescenta ar fi cedat si ar fi intretinut raporturi sexuale cu profesorul Florin Grigore. Tanara a tinut sa specifice ca era virgina si ca profesorul este primul barbat cu care ar fi intretinut relatii sexuale. 

 

Prezenta in platoul "CanCan TV" pentru a doua oara, Daiana Dutu a continuat seria dezvaluirilor incendiare. Tanara a afirmat ca Florin Grigore avea fantezii perverse. Profesorul visa sa faca sex cu ea si cu o alta eleva, tot minora, in varsta de numai 13 ani. De asemnea, adolescenta a dezvaluit ca si alti profesori, dar si directoarea Liceului George Enescu ar fi stiut despre legatura ei cu Florin Grigore, profesor de religie. Daiana Dutu sustine ca ar fi fost indemnata sa semneze o declaratie, pe propria raspundere, prin care se angaja sa nu mai intretina relatii sexuale cu profesorul de religie.

 

In prezent, Daiana Dutu este corigenta la doua materii. Desi se afla in percol de exmatriculare, fata spera sa isi reia din toamna cursurile la liceul George Enescu, asta dupa ce trece examenul la materiile la care nu are situatia incheiata. In sprijinul ei, tanara a reprezentat ca si dovezi, presupuse conversatii pe internet cu profesorul de religie, dar si cu alta profesoara, precum si cu un inspector scolar. Maine seara, incepand cu 22:30, Florin Grigore, profesorul acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu eleva lui, minora, isi va spune versiunea. Barbatul a negat deja toate acuzatiile intr-o alta emisiunea televizata. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate