Elena Ionescu, primele imagini din vacanță cu noul iubit. Cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Author: Madalina Maftei

Elena Ionescu, primele imagini din vacanță cu noul iubit

Sursa: Instagram

Elena Ionescu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, artista și-a găsit sufletul pereche și radiază de fericire.

Aparițiile publice ale Elenei Ionescu au devenit tot mai rare în ultima perioadă. Artista radiază  de când și-a găsit fericirea în brațele noului iubit. Cântăreața a plecat într-o vacanță de lux alături de noul său partener.

Cine este noul iubit al Elenei Ionescu 

Elena Ionescu își ține viața privată departe de ochii curioșilor, însă de această dată a postat câteva imagini din vacanță, nu sigură, ci alături de noul ei partener.

Artista și tatăl copilului ei au divorțat în urmă cu trei ani, însă au rămas în relații bune pentru creșterea celui mic. Elena Ionescu și-a găsit liniștea la brațele lui Giorgos Athanasiadis, iar cei doi au decis să meargă în prima lor vacanță împreună. 

Citește și: "E băiat bun, dar în ultima perioadă exagerează" Georgiana Lobonț ia atitudine, după ce Armin Nicoară a spus despre ea că este sexy și "porno" Ce spune artista despre afirmațiile făcute de finul ei

Cântăreața preferă să fie discretă viața ei sentimentală, de aceea iar vedeta nu a oferit prea multe detalii despre relația pe care o are cu noul ei iubit. Recent, artista a fost surprinsă de paparazzi SpyNews.ro în brațele noul ei iubit, iar cei doi au fost filmați în ipostaze tandre, în vacanța din Vatican.

”Prefer să nu vorbesc momentan, pentru că e toată nebunia asta, în jurul situației actuale...

și cu fosta relație, așa că nu mă avantajează foarte tare treaba asta... Și atunci aș vrea, totuși, să rămână...

Deja s-a speculat o fostă relație, care nu a fost așa cum s-a zis, așa că, pentru a elimina toate suspiciunile astea de început, am să vorbesc la momentul potrivit”, a declarat, în exclusivitate, Elena Ionescu.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert, favoritul publicului, accidentare grava la Survivor Romania! Ce se intampla cu Razboinicul in aceste momente

Se pare că noul iubit al Elenei Ionescu este și el cântăreț, iar cei doi au deja o piesă împreună, potrivit informațiilor de pe pagina de Instagram a bărbatului.

Se pare că se înțeleg foarte bine, iar artista este extrem de fericită în prezența lui.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, față în față pentru prima dată după ce au anunțat că nu mai sunt împreună. Cei doi au făcut un anunț important pe internet: ”Pentru a clarifica situația”

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies