El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”

,
El a fost marea iubire a lui Cansu Dere

El a fost marea iubire a lui Cansu Dere

Cansu Dere, frumoasa actriță care va da viață personajului Asya în serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D mâine, 17 august, s-a iubit cu un actor celebru, protagonist în serialul ”Fiica ambasadorului”.


In articol:

Cansu Dere revine pe micile ecrane în noul serial ”Infidelul”, care are premiera pe 17 august la Kanal D. Aceasta devine Asya, eroina producției, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect, însă destinul i se va schimbă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa. 

Cine este bărbatul care a pus-o pe jar pe Cansu Dere

Cansu Dere nu este străină publicului din românia, căci este bine cunoscută prin prisma lui Firuze, rol pe care actrița l-a interpretat remarcabil în super-producția ”Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl), producție difuzată la Kanal D. 

El a fost marea iubire a lui Cansu Dere

El a fost marea iubire a lui Cansu Dere

În anul 2018, presa din Turcia a lansat un zvon conform căruia, Cansu Dere s-ar iubi cu celebrul actor Engin Akyürek, pe care l-ați putut urmări în rolul lui Sancar în producția ”Fiica ambasadorului”, difuzată la Kanal D. 

La acea vreme, s-a speculat că cei doi fac tot ce le stă în putință pentru a sta departe de ochii jurnaliștilor și se întâlneau departe de Istanbul. Prea multe detalii despre relația lor nu au ieșit la iveală, căci cei doi nu au confirmat nici până în prezent dacă au fost împreună.

Citeste si: Serialul “Infidelul” are premiera mâine, 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D! Ce spune Cansu Dere despre Asya, personajul pe care îl interpretează

Ce spune Cansu Dere despre Asya, rolul pe care îl va interpreta în serialul ”Infidelul”

Cansu Dere a oferit câteva detalii despre personajul pe care îl va interpreta în serialul ”Infidelul”, care are premiera mâine la Kanal D. 

El a fost marea iubire a lui Cansu Dere

El a fost marea iubire a lui Cansu Dere

”Povestea acestei femei extrem de puternice, dar și vulnerabile, în același timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului! M-a tulburat puternic și cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaște lupta și drama. E cumplit să fii mințit de omul în care credeai și alături de care te vedeai întreaga viață. Asya pățește asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului.Determinarea aceasta a ei este o lecție pentru oricine”,   spune Cansu Dere despre personajul pe care îl interpretează. 

Nu ratați, mâine, 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D, marea premieră “Infidelul”,  Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Actrița Melis Sezen a primit amenințări din partea unor fani ai serialului “Infidelul”; aceștia ajunseseră să “confunde personajul cu actorul”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Serialul “Infidelul” are premiera ASTAZI, 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D! Ce spune Cansu Dere despre Asya, personajul pe care îl interpretează

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce face Can Yaman atunci când nu este pe marile ecrane. Pasiunea mai puțin știută a actorului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies