Ea este cea mai iubită femeie din viața seducatorului Baris din serialul Prizoniera destinului! Iată cu cine a fost surprins celebrul actor Engin Öztürk!

,

Îndrăgitul Engin Öztürk este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Presa din Turcia l-a catalogat pe celebrul Engin Öztürk drept unul dintre cei mai chipeși actori, datorită ochilor lui albaștri superbi care fac ravagii, însă de-a lungul carierei sale, Engin s-a remarcat prin intermediul rolurilor sale jucate în seriale de mare succes difuzate în Turcia și peste hotare.

Ea este cea mai iubită femeie din viața seducatorului Baris din serialul Prizoniera destinului!

Engin Öztürk are doar 35 de ani, însă a acumulat peste zece ani de experiență în domeniul actoriei, devenind unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație. Acesta a debutat pe micile ecrane cu un rol secundar în serialul Fatmagül'ün Suçu Ne, în anul 2010, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi.

Engin Öztürk

Engin Öztürk, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Engin Öztürk]

Telespectatorii din țara noastră l-au văzut pentru prima dată în anul 2014, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, unde a interpretat impecabil rolul Prințului Selim, care i-a adus primul mare succes pe plan internațional. Iar în anul 2019, acesta a putut fi urmărit în producția Prizoniera destinului, în rolul unui avocat destonic, Baris, care se va îndrăgosti de protagonista Zeynep.

Citeste si: Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia? Tânărul actor va da viață personajului Baris din serialul Prizoniera destinului!

Deși inițial Engin

Öztürk s-a orientat către o carieră militară pentru a duce mai departe tradiția familiei, treptat acesta a realizat că nu poate să renunțe la marele lui vis de a deveni actor și s-a îndreptat apoi către actorie, studiind Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes, devenind astfel, un actor cu drepturi depline.

Dacă pe plan profesional Engin Öztürk s-a bucurat de mare succes încă din primii ani de la debut, în plan personal lucrurile nu au stat la fel de bine.

Celebrul actor nu și-a întâlnit încă sufletul pereche în ciuda aspectului sau fizic încântător care face ravagii. Îndrăgitul actor mărturisea că cea mai importantă femeie din viață să va rămâne mereu mama să, pe care o admira și o respectă enorm. Cea care l-a sprijinit mereu necondiționat și l-a îndrumat ori de câte ori a avut nevoie în viață.

Engin Öztürk

Engin Öztürk, alaturi de mama sa

[Sursa foto: Instagram Engin Öztürk]

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Baris din serialul Prizoniera destinului, transformare incredibila de look! Iata cum arata celebrul actor Engin Ozturk in urma cu patru ani!

CUTREMUR în Spania: Infanta Cristina anunță SEPARAREA de soțul ei, fost handbalist, după 24 de ani

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia? Tânărul actor va da viață personajului Baris din serialul Prizoniera destinului!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies