E barbat, dar la 27 de ani nu il interesau femeile si au inceput sa ii curga picaturi de lapte din sfarcuri. Cand a mers la doctor, diagnosticul l-a ingrozit. Ce se ascundea in organismul lui

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 17:20

Jurnalistul american Ken Baker si-a povestit experienta traumatica intr-o carte.

Nascut in 1970 in statul New York, Ken a avut o copilarie cat se poate de obisnuita. A crescut intr-o familie solida si nu a avut probleme de adaptare sau de integrare la scoala. La pubertate, a inceput sa slabeasca si sa i se ingroase vocea, apoi, subit, la 14 ani, pubertatea s-a oprit.

La varsta adolescentei practica hockey si avea o iubita stabila, insa nu a trecut prin "poftele" hormonale obisnuite ale varstei.

Ajuns la facultate, pur si simplu a tras concluzia ca are un libido scazut si aceasta este cauza lipsei de interes pentru relatii fizice. Obisnuia sa se barbiereasca doar o data pe luna si lipsa interesului sexual l-a facut sa se intrebe daca nu cumva suferea de o boala ascunsa.

Apoi, la 27 de ani, au inceput durerile intense de cap si, cel mai graf, a inceput sa lacteze, eliminand lapte din sfarcuri, intocmai ca proasptele mame.
Ingrozit de ce i se intampla, a mers la un doctor, pentru a-l consulta.

Specialistii au descoperit ca tanarul avea pe creier un prolactinom, adica o tumoare de 3 centimetri care ii apasa pe creier in zona glandei pitulitare, responsabila de secretarea mai multor hormoni cu rol in maturizarea corpului si controlarea lactatiei la femei.

Aproape peste noapte, pubertatea lui Ken a reinceput, la 27 de ani.


In prezent, el 46 de ani, are doi copii si este corespondent special al postului de lifestyle E!.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies